آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
7بازدید
۰

حسين شمس:

نصرتي و رضايي به اندازه كافي مجازات شده‌اند

سرمربي سابق تيم ملي فوتسال از حكم كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس عليه محمد نصرتي و شيث رضايي انتقاد كرد.

حسين شمس در گفت‌و‌گو با ايسنا، با اشاره به اينكه به هيچ وجه حق اين دو بازيكن نيست كه اين طور با آن‌ها برخورد شود، گفت: محمد نصرتي همان بازيكني است كه با به ثمر رساندن گل مقابل بحرين باعث شد كه تيم ملي به جام جهاني صعود كند و آن زمان شده بود اسطوره همه مردم ايران اما الان مي‌گويند كه سر ببريد و شلاق بزنيد. اگر اين‌ها بچه‌هاي خودشان بود اين كارها را مي‌كردند؟

وي افزود: مگر اينجا اسپانياست كه رئال مادريد و بارسلونا را به رخ مي‌كشيد؟ اينجا ايران است و ما شيعه هستيم. اينجا الگوي ما امام حسين (ع) است كه از خطاي حر گذشت. اينكه از خطاي حر سنگين‌تر نيست. نصرتي و شيث كه آب را بر روي امام حسين (ع) نبسته بودند. به خدا مملكت ما اسلامي است و ما هم پيرو امام حسين (ع) هستيم.

شمس در ادامه با بيان اينكه مجتبي محرمي را هم در گذشته محروم كردند، مگر درست شد، افزود: يك نفر نيست كه جلوي اين كار را بگيرد؟ الان يك رقابت ايجاد شده و هر كس كه بيشتر آن‌ها را محكوم كند، محبوب‌تر مي‌شود. يكي مي‌گويد شلاق بزنيد، ديگري مي‌گويد دستانش را ببريد. آن‌ها به اندازه كافي تنبيه شدند و الان وقتش است كه از اين كارها دست برداريم.

سرمربي سابق تيم ملي فوتسال ادامه داد: همه قبول داريم اين كار زشت است اما اين مجازات هم زياد از حد است. بالاخره روزي بايد دست از اين كارها برداريم و به اسلام تآسي كنيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.