آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

فدراسيون ديکتاتوري عمل مي کند !

دبير هيات بوکس استان لرستان گفت: فدراسيون بوکس ديکتاتوري عمل مي کند و هيچ کس زورش به آنها نمي رسد.

فرزاد خسروي با حضور در دفتر ايسنا در استان لرستان، با اشاره به حاشيه هاي مسابقات بوکس قهرماني کشور، تصريح کرد: قهرماني تهران قبل از مسابقات مسجل شده بود و همه تيمها به آن اذعان داشتند. در مصاف مجيد سپهوند و بوکسور تهراني در حالي که سپهوند 19 بر 3 جلو بود، داوران به بهانه‌ي خونريزي بيني اجازه ادامه بازي را به بوکسور ما ندادند و اين در حالي بود که خونريزي بند آمده بود و هيچ مشکلي براي بازي وجود نداشت.

خسروي با بيان اينکه در اين ديدار داور وسط و سه داور کنار تهراني بودند تاکيد کرد: فدراسيون بوکس ديکتاتوري عمل مي کند وهيچ کس زورش به آنها نمي رسد. براي خودشان مي برند و مي دوزند بدون آنکه براي کارهايشان دليلي داشته باشند.متاسفانه تيم ما را در اين مسابقات قلع و قمع کردند و علتش را هم کسي نمي داند.

وي با بيان اينکه اگر مدال طلاي ريگي در وزن 52 کيلوگرم پس گرفته شود، لرستان دوم خواهد شد يادآور شد: رضا کرد زور، بوکسور لرستاني که در اين وزن به مقام دوم رسيد اگر مدال طلا را به او بدهند امتياز لرستان 22 و ما نائب قهرمان مي شويم.

خسروي در پايان خاطرنشان کرد: قرار بود نفرات برتر اين مسابقات به تيم ملي دعوت شوند اما سجاد محرابي و رضا کردزور دو بوکسور لرستاني که طلا گرفته اند دعوت نشدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.