آخرین خبرعراقچی وارد عشق‌آباد شد
0بازدید

«نگاه شما»: شاید این گونه نباشد!

مردى متوجه شد که گوش همسرش سنگین و شنوایی‌اش کم شده است. به نظرش رسید که همسرش باید سمعک بگذارد، ولى نمی‌دانست این موضوع را چگونه با او در میان بگذارد.

بدین خاطر، نزد دکتر خانوادگی‌شان رفت و مشکل را با او در میان گذاشت. دکتر گفت براى این که بتوانى دقیقتر به من بگویى که میزان ناشنوایى همسرت چقدر است، آزمایش ساده‌اى هست. این کار را انجام بده و جوابش را به من بگو: «ابتدا در فاصله ٤ مترى او بایست و با صداى معمولى مطلبى را به او بگو.

اگر نشنید، همین کار را در فاصله ٣ مترى تکرار کن. بعد در ٢ مترى و به همین ترتیب تا بالاخره جواب دهد». آن شب، همسر آن مرد در آشپزخانه سرگرم تهیه شام بود و خود او در اتاق تلویزیون نشسته بود. مرد به خودش گفت الان فاصله ما حدود ٤ متر است. بگذار امتحان کنم. سپس با صداى معمولى از همسرش پرسید: عزیزم شام چى داریم؟ جوابى نشنید. بعد بلند شد و یک متر جلوتر به سمت آشپزخانه رفت و دوباره پرسید: عزیزم شام چى داریم؟ باز هم پاسخى نیامد.

باز هم جلوتر رفت و از وسط هال که تقریباً ٢ متر با آشپزخانه و همسرش فاصله داشت گفت: عزیزم شام چى داریم؟ باز هم جوابى نشنید.

باز هم جلوتر رفت و به در آشپزخانه رسید. سوالش راتکرار کرد و باز هم جوابى نیامد. این بار جلوتر رفت و درست از پشت سر همسرش گفت: عزیزم شام چى داریم؟ زنش گفت: مگه کرى؟ براى پنجمین بار میگم: خوراک مرغ!

نتیجه اخلاقى:

مشکل ممکن است آن گونه که ما همیشه فکر می‌کنیم در دیگران نباشد و شاید در خود ما باشد.


فرستنده: مقدم نیا


«تابناک» مطالب اختصاصی و گردآوری شده توسط خوانندگان محترم را در قالب جدیدی با عنوان « نگاه شما» منتشر خواهد کرد.

مخاطبان محترم می توانند مطالب دلخواه خود را در موضوعات مختلف، به آدرس negaheshoma@tabnak.ir ارسال نمایند.

مخاطبان محترم برای ارسال مطالب خود باید چند نکته  را در نظر داشته باشند:

1. این قالب جدید برای ارائه و معرفی «نگاه بییندگان به تمام موضوعات» می باشد.

2.مطالب اختصاصی یا گردآوری شده می تواند در قالب: ایده ، فیلم، عکس، گزارش تحلیلی، گزارش خبری، کاریکاتور و... باشد.

3. مطالب ارسال شده حتی الامکان با ذکر نام و نام خانوادگی فرستنده باشد.

4. موارد ارسالی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین جاری نداشته باشد.

5. مطالب ارسالی به زبان و فونت فارسی باشد.

6.مطالب ارسال شده حتی الامکان حاوی اطلاعات دقیق باشد.

مشخصات فنی

1. از ارسال تصاویر در متن فایلهای word خودداری شود.

2. حجم فایل تصویری ارسالی( به صورت gif یا jpg ) بیشتر از 5 مگابایت نباشد.

3. حداکثر حجم فایل صوتی یا ویدیو پنجاه مگابایت باشد. (نوع فایل: wmv,  flv, wav, mp3, wma)

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۵:۱۸

درستش این بود که جای زن و مرد رو تو این داستان ، عوض می کردی...

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۴:۵۵

اینکه باز هم به نفع زن ها شد !

نیما۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۳:۰۰

بابا این کامنت تکراری بود رو ندید . یکم فکر کن خوب تو شنیدی برات تکراری نخون ممکن خیلی ها نشنیده باشن!

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۲:۳۳

خيلي توپ بود

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۱:۵۸

جالب بود !

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۱:۳۴

عالی بود. من از این بخش خیلی خوشم می اد. ممنونم

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۱:۰۸

زیبا و به جا

*۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۰:۲۰

خیلی با حال بوووووووووود

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۰:۱۶

خيييييييييييييييييلي تكراريييييييييي و قديمييييييييييييي بود

ناشناس۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ۱۰:۰۹

تکراری اما جالب بود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.