آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3008بازدید

توقف صادرات نفت لیبی به سوئیس

فرهت قداره رئیس بانك مركزی لیبی نیز اعلام كرد: كشورش دارایی های خود را از بانك های سوئیس خارج و به بانك های دیگر اروپایی منتقل كرده است .

لیبی اعلام كرد صادرات نفت خود به سوئیس رامتوقف و دارایی های خود را از بانك های این كشور خارج كرده است .

به گزارش شبکه خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه،رئیس شركت سرمایه گذار نفتی تامویل لیبی اعلام كرد:این كشورش تحویل نفت خود را به سوییس متوقف كرده است .

این شركت دارای یك پالا یشگاه در سوئیس است و بیست درصد از سوخت این كشور را تامین می كند.

فرهت قداره رئیس بانك مركزی لیبی نیز اعلام كرد: كشورش دارایی های خود را از بانك های سوئیس خارج و به بانك های دیگر اروپایی منتقل كرده است .

طرابلس پیشتر تهدید كرده بود در واكنش به بازداشت هانیبل قذافی پسر معمر قذافی رئیس جمهوری لیبی در سوئیس در پانزدهم ژوئیه گذشته در ژنو، دیگر به سوییس نفت صادر نخواهد كرد اما این تهدید را به اجرا نگذاشته بود.

سوییس 5/2 میلیون تن نفت خام سالانه از لیبی وارد می كند که با احتساب نیازهای این كشور به محصولات نفتی و مشتقات آن كه اکنون 5/11 میلیون تن است این میزان واردات از لیبی فقط 20 درصد نیازهای كل سوییس را تشكیل می دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.