آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

چرا مسی بهترین بازیکن جهان شد؟

اتفاقی نمی توان بهترین شد و بهترین ماندن سخت تر هم هست. این سومین بار است که پسر ریز نقش آرژانتینی از سوی یکی از بهترین های جهان به روی سن دعوت می شود تا توپ طلای بهترین بازیکن جهان را بالای دست ببرد. راز این امر چیست؟

چرا مسی بهترین بازیکن جهان شد؟
سرویس ورزشی- مراسم توپ طلای سال 2011 میلادی با تصاحب جایزه بهترین بازیکن سال فیفا از سوی لیونل مسی به پایان رسید. این سومین باری است که مسی به این افتخار بزرگ می رسد.

به گزارش «تابناک»، پیش از این جایزه توپ طلای مجله فرانس فوتبال و جایزه بهترین بازیکن سال فیفا، جوایز جداگانه‌ای بودند که با توافق طرفین، از سال 2010 یکی شده‌اند و جایزه جدید، توپ طلای فیفا نامیده می‌شود. مسی در سال 2009، هر دو جایزه توپ طلا و بهترین بازیکن فیفا را از آن خود کرد و در سالهای 2010 و 2011 هم، توپ طلای فیفا را از آن خود کرده است. ضمن این که در سالهای 2007 و 2008 هم، به ترتیب پس از کاکا و کریس رونالدو نفر دوم در رده‌بندی بهترین بازیکن فیفا بوده است.

زیدان و رونالدوی برزیلی دیگر بازیکنانی هستند که 3 بار برنده جایزه فیفا شده‌اند. ضمن این که یوهان کرایف، میشل پلاتینی و مارکو فان‌باستن سه بار جایزه توپ طلا را از آن خود کرده‌اند.
هنگام خروج از سالن، مسی در جمع خبرنگاران گفت: این افتخار را نیز مثل همیشه به موزه بزرگ نیوکمپ تقدیم خواهم کرد اما جایزه نقدی دریافت شده همان‌طور که قبلا نیز درباره آن صحبت کرده‌ام به یونیسف تعلق دارد تا آن را به دست کودکان برساند.
در این مراسم، همچنین پپ گواردیولا جایزه بهترین مربی سال 2011 جهان را برد و جایزه زننده بهترین گل سال 2011 یا جایزه فرانتس پوشکاش هم از آن ستاره برزیلی، نیمار شد.

در انتخاب نهایی از بین 3 بازیکن مورد نظر، مسی با کسب حدود 48 درصد آرای مربیان و کاپیتانهای تیم‌های ملی و روزنامه‌نگاران منتخب فیفا به این افتخار دست یافت. بعد از وی کریستیانو رونالدو و ژاوی به ترتیب 21 و 9 درصد آرا را کسب کرده‌اند. این مساله نشان دهنده افزایش اختلاف بین مسی و سایر نامزدها از دید رای‌دهندگان است. سال پیش مسی، اینیستا و ژاوی به ترتیب 23، 17 و 16 درصد آرا را کسب کرده بودند.
عدم موفقیت مسی در کسب افتخار با تیم ملی آرژانتین نکته‌ای بود که در مراسم دیشب هم به آن اشاره شد. پلاتینی رئیس یوفا، بعد از تمجید فراوان، این مساله را فاقد اهمیت جلوه داد و گفت وقتی مارادونا در سال 1986، بهترین بود، همه بالای سر بردن جام جهانی توسط وی را دیدند و کسی نگفت که وی در باشگاهش ناپولی چه حالی دارد.
مسی، خود هم با اذعان به ناکامی با تیم ملی آرژانتین، پذیرفت که آرژانتین با بهترین تیم‌های ملی حال حاضر دنیا فاصله دارد؛ اما گفت شکی ندارد که آرژانتین هم به افتخار خواهد رسید.

پلاتینی با گفتن این که مسی 24 ساله برای درو کردن افتخار هنوز فرصت زیادی دارد هشدار داد که فوتبال بالا و پایین‌های زیادی دارد و گفت در سال 2001 فکر می‌کردم رونالدینیو پس از اولین جایزه خود، جوائز زیادی گسب خواهد کرد ولی هرگز این گونه نشد.
هر صاحب‌نظری در مورد چرایی موفقیت‌های مداوم مسی نظر خاص خود را دارد. سرخیو بوسکتس، هم تیمی وی و بازیکن میانی بارسلونا، رمز موفقیت مسی را عطش فراوانش برای موفقیت و تواناییهای فردی بالای وی می‌داند.
شاید جالب‌ترین نظر در مورد چرایی موفقیت مسی در کسب این همه افتخار، حرف‌های خرارد پیکه، مدافع بارسلونا است. پیکه معتقد است که مسی هنوز مثل یک کودک 13 ساله فوتبال بازی می‌کند (از نظر اشتیاق به بازی) فقط به شکل حرفه‌ای.

جدای از مسائل روحی و ذهنی، دلایل ده‌گانه زیر در مورد چرایی کیفیت فنی فوتبال مسی بیان می‌شود.
1) تعادل: مسی با 169سانتی‌متر قد تقریبا 5 سانتی‌متر از الگویی که با آن مقایسه می‌شود(مارادونا) بلند قدتر است، و این تعادل خیره کننده در پایین‌تنه به وی اجازه می‌دهد با توپ با سرعت زیادی به دروازه حریف نزدیک شود.
2) خونسردی: به ندرت اتفاق می‌افتد که مسی یک موقعیت گل را از دست بدهد، بسیاری مواقع وقتی وی با دروازه‌بان تک به تک می‌شود، می‌تواند با خونسردی صبر کند تا دروازه‌بان خود طوری در حرکت اشتباه کند که به راحتی گل بخورد.
3) استپ کردن توپ: مانند بسیاری دیگر از بزرگان فوتبال، مسی وقتی که توپ به سوی وی می‌آید، لازم نیست که در برخورد اول آن را تحت اختیار خود درآورد، تماس اول توپ با وی چند متری توپ را هم به جلو می‌برد.
4) دریبل‌زنی: مسی ضمن این که خیلی خوب دریبل می‌زند، این ویژگی را هم دارد که در حین دریبل زدن به سرعت و در خطی مستقیم به دروازه حریف نزدیک شود.
5) سخاوت: در حالی که خودخواهی ویژگی بسیاری دیگر از مهاجمین بزرگ است ولی برای اطمینان از گلزنی تیم به راحتی توپ را به هم‌بازیهای خود پاس می‌دهد.

6) پاس‌های خوب: بارسا بازیکنان زیادی مثل ژاوی و اینیستا دارد که خیلی خوب پاس می‌دهند و موقعیت می‌سازند، این ویژگی هم در بازی مسی به خوبی رشد کرده است.
7) شوت‌زنی: علی‌رغم جثه کوچک، مسی می‌تواند به خوبی از فاصله دور هم گل بزند، ضمن این که ضربات ایستگاهی او، روز به روز بهتر می‌شوند.
8) سرعت: مسی می‌تواند فقط بعد از 5متر دویدن به حداکثر سرعت خود برسد، همین سرعت به وی اجازه می‌دهد که به سرعت تغییر مسیر هم بدهد.
9) هوش و هوشیاری بالا: برعکس سایر دریبل‌زن ها، مسی سر خود را بالا می‌گیرد و دریبل می‌زند و این به او امکان می‌دهد که به خوبی با هم تیمی‌هایش ارتباط برقرار کند.
10) قدرت بدنی بالا : خطا کردن روی مسی هم فایده زیادی ندارد، این مساله را بازیکنان رئال به خوبی می‌دانند؛ قدرت بدنی بالا به همراه هوش بالا به مسی این شانس را داده است که با مصدومیت‌های کم، بازی‌های بسیار زیادی برای تیمش انجام دهد. کارنامه مسی در سال 2011، رقم خیره‌کننده 70 بازی را نشان می‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ahmad۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۲۳:۴۱

مسی اصلا قابل مقایسه با بازیکنای دیگه ی بارسا نیست.صد رحمت به بویان

سید۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۲۳:۰۰

یه توپ طلا چند سکه طرح جدید میشه؟

رضا۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۲۰:۳۴

این ویژگی هایی که گفتین همش منم دارم ولی خبری نیست. بابا بارسلون آب و هواش خوبه!

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۸:۰۲

آقا یا خانمی که گفته ای "بيهوده متاز كه مقصد خاك است"!
مسی چون این مسائل را قلبا میداند (و با عمل حرف میزند) جایزه مالی این دوره را هم داد به یونیسف تا خرج بچه های نیازمند بشه. تو برو خود را باش!!!!!

مهدی حمزه نژاد۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۶:۲۹

دوست دارم مسی

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۴:۲۵

جای آقای شیث رضایی خالی. حق ایشون بود بدلایل ذیل:
1- الگو سازی کرد.
2- خوراک رسانه هاشد.
3- سپر خیلی ها شد.
4- .....

محمد۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۴:۰۷

میتونه یه الگوی خوب برای استعدادهای ایرانی باشه.با اخلاق در اوج افتخارو سیری ناپذیر

سجاد۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۲:۵۲

حق مسلم ژاوي بود

هموطن۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۲:۳۷

وقتی به این همه کامنت نگاه می کنم که در دو تا از آنها یک نظر مشترک پیدا نمی شود، تازه می فهمم که چرا ما اینفدر از قافله عقب هستیم. راستی اگر ما همدیگر را نداشتیم و در آخر خدا، قرار بود تقصیرها را به گردن چه کسی بیندازیم؟ با انصاف به این مطلب فکر کنید.

محمد ازيزد۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۲:۱۰

الله اكبر
اولا اون فردي كه گفته بود مقصد خاك هست بهش ميگم اتفاقا مسي دقيقا الان خاكيه تازه قبل از رفتن به خاك چراكه اعمال و رفتارش نشون ميده مغرور نيست جايزه نقديشو اهدا كودكان ميكنه هروقت كه اونو مينند خطا ميكنند بلند نميشه با بازيكن درگير شه افتاده هست .از فوتبالش غيرفوتباليها هم لذت ميبرند چه برسه به فوتباليها .دوما هم مسي به عنوان بازيكن وهم تيم بارسلونا البته سبك بازيش ميتونه الگوي هميشگي بازيكنان و فوتبال ما باشه چراكه هميشه با اين سبك ميل بردن و پيزوزي توشون هست. ارزوي من بعنوان بازيكن و ايراني رسيدن به اين سبك بازيه. خدا بهش قوت بده تا سالها بازيكنه .چ.ن ازبازيش لذت ميبرم برعكس فوتبال كنوني ايران و باشگاههاشو زدوبندهاي توش و كثافتهاي اون

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۰:۴۷

هرگز نخورد اب زمینی که بلند است برو افتادگی اموز اگر طالب خیری
واقعا مسی شخصیتی افتاده دارد وانسانی جاه طلب وتک خور نیست توی بازی ها مشخصه
انشاالله بازیکنانی ایرانی از این رفتار های یاد بگیرند نه که تا دو تا گل می زنن پدر ومادر خودشونم فراموش می کنن (بعضیهاشون)

ma۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۲۳:۳۸

جان برادر شعر صحیح به شرح زیر است:
افتادگی آموز اگر طالب فیضی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است.

م۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۰:۰۴

بابا مسی چه از نظر خلقی و چه از نظر تکنیکی چه از نظر گلزنی و از نظر پاسکاری با دیگر یاران تیمش که واقعا تو حس همکاری با دیگر بازیکنان تیم کارش برجسته و مثال زدنی است و به نظر من یک بازیکن خوب در همه زمینه هاست و چرا نباید بهترین بازیکن دنیا باشد با اینکه من طرفدار تیم خاصی نیستم ولی از بازی مسی و کریس رونالدو لذت میبرم ولی به نظر من بین این دو خیلی تفاوت است هر چند از نظر قابلیتها شاید بشه که با هم برابر دونستشون

rohalah۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۹:۱۵

مسي حقش بود، ولي من دوست دارم يبارم ژاوي اين عنوان رو ببره واقعا" حيفه بدون عنوان بمونه

محمد رضا۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۸:۵۳

آقا حلالت باشه .

امیر رونالدو۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۸:۴۳

به دوست خوبم آقا مسی تبریک میگویم .

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۷:۵۰

جهت اطلاع آقاي شيث رضايي و آقاي نصرتي كه...

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۷:۲۳

حيف پول بيت الماله كه صرف بازيكنان فوتبال ايران مي شود .

hossein۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۶:۵۵

از بازيكن اخلاقي مثل مسي خوشم مياد.از اين كه به فكر كودكان هم هست وتنها خور نيست حال ميكنم.

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۶:۴۰

البته برای کسب موفقیت علاوه بر استعداد و توانایی باید زمینه مناسب هم فراهم باشد که به نظر من این باشگاه برای مسی فراهم نموده است.

انسان۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۰:۱۵

"سخاوت" ...واقعا چه كلمه ي غني و پر معنايي ست....نه فقط در پاس دادن بلكه در بخشش((جایزه نقدی دریافت شده همان‌طور که قبلا نیز درباره آن صحبت کرده‌ام به یونیسف تعلق دارد تا آن را به دست کودکان برساند.))
...درود بر انسانيت....

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۸:۲۶

آفرین بر نکته سنجی شما
...درود بر انسانیت ...

f.r۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۰:۰۴

احتمالا تا سن فوتبالی زیدان، مسی هم بازی خواهد کرد ولی تا اون موقع فراز ونشیب های زیادی رو داره شایدم بتونه رو اوج بمونه کی میدونه .به گفته جرار پیکه کوچک اما باهوش وباقدرت

موسی۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۳:۳۴

خیلی باحاله

هامون۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۲:۵۵

مسی با 169سانتی‌متر قد تقریبا 5 سانتی‌متر از الگویی که با آن مقایسه می‌شود(مارادونا) بلند قدتر است مطالب جذاب , آموزنده بود , اما به نظرم از مارادونا 5 سانتی کوتاه قدتره.

م ش۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۲:۰۶

مسي بهترين فوتباليست قرن است

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۲:۰۲

هر چند مسی بازیکن بسیار ارزشمند یست اما تا بازیکن بزرگ شدن فاصله دارد. چونکه بازیکنان بزرگ در جام جهانی هم همان درخشش را دارند.

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۱:۰۲

نابرده رنج گنج ميسر نمي شود مزد آن گرفت جان برادر كه كار كرد - واقعا هم بازيكن تكنيكي هست و واقعا خوش اخلاق و مردمي . مباركت باد اين جام .

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۰:۴۷

چون حقشه و لایقه و کسی بهتر از اون نیست. ولی از حق نگذریم که اگه ژاوی و اینیستا نباشن مسی هم مقداری از توانایی هاشو از دست میده.

وحید۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۰:۴۵

حیف حیف صدحیف رونالدوی برزیلی که مصدوم شد و گرنه مسی به گرد پاش هم نمیرسید
البته الان هم شخصیت یک قهرمان بزرگ رو نداره
یکی مثل زیدان

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۷:۰۶

یه باریکن نمیتونه به تنهایی تیم رو قهرمان کنه!
ساختار فوتبال تیم ملی آرژانتین خرابه، مربی هاشون همیشه درجه چندم و یک فدراسیون که 30 ساله مسئولش عوض نشده

علیرضا۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۵:۱۸

اون موقع که زیدان هم سن مسی بود توپ طلا رو فقط تو تلویزیون میدید روناللدو هم همونی بود که شاید فقط تو تیم معلولین برزیل میتونست ستاره شه

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۴:۵۳

رونالدو با زانوی مصدوم بهترین بوده و هست...

وحید۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۲:۲۰

هروقت تونست ارژانتین رو قهرمان کنه به گرد پای رونالدو و زیدان میرسه

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۳:۰۸

رونالدو برزیلی به خاطر مصدومیت فوتبال رو کنار نذاشت اصلا عزیزم!!
دیگه 35 سالش شد!
از 2003 به بعد هم شدیدا افت کرد
به هیچ وجه هم با مسی قابل مقایسه نبود از هر نظر!

محمد سینا۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۰:۴۱

چرا مسی تا رونالدو هست مسی بازی کنه حساب نمیشه حقش نبود

علیرضا۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۵:۱۵

رونالدو رو تو تراکتور سازیم راش نمیدن چه برسه به استقلال و بقیه تیمهای ایران

طوفان۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۴:۵۴

یکی اینو ترجمه کنه !

یه رئال مادریدی دو آتیشه۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۰:۲۳

بارسلونا = مسی
به نظر من تا زمانی که مسی در بارسلون بازی میکنه رئال هیچ شانسی مقابل بارسا نداره در ضمن بارسا تمام موفقیت های اخیرش رو مدیون مسی هست نه هیچ کس دیگه ای .

مصدق۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۱۱:۵۳

خنده دارترین جک سال ! پس چرا ارژانتین توی جام جهانی چیزی نشد ؟!!! از یک رئالی توقع نمی ره عقلش بیشتر برسه !!!

مریم سراوانی۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۰:۲۳

وای چه خوب شد مسی برد

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۲ ۰۰:۱۶

چقدر لو...س

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۰:۱۴

مسی طلایی است!

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۱۹:۵۶

نمیاد ایران توپ بزنه افتخار کسب کنه؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۱۹:۵۶

امیدوارم در آینده به تراکتور سازی دعوت بشه .
یاشاسین تراکتور

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۲۱:۵۹

ان شا الله بعد چهل سالگی

اصغر۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۰:۱۷

100% میاد . منتظر باش.

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۱۹:۵۱

رونالدو با یک توپ طلا انقدر مغرور شده،ولی مسی غرور نداره و این راز محبوبیتشه

رضا۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۱۹:۴۲

انصافا حقش بود.

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۱۹:۲۱

مسی در آینده از این توپها واسه یکدیگه لایه درست میکنه (اونقدر میگیره)!

راستی پرسپولیس هم با دنیزلی استقلال رو داغون میکنه.

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۰:۰۷

چی میگی؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۰:۰۶

زرشک!

احمدرضا۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۱۹:۲۱

انتخاب مسی دوست داشتنی به حق انتخاب بجایی بوده است.. عموما ما ادما وقتی به این حد از توانایی می رسیم غرور تمام وجودمان را می گیرد. اما من هیچ وقت غرور را در چهره این انسان ندیدم و تنها چیزی که به نمایش می گذارد بازی بسیار جذاب و جادویی اش است.

lمحمد اشتیانی۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۱۹:۰۹

ااز بازی او لذت می برم

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۸:۰۴

كساني كه مثل اين آقا فكر ميكنند و يا اين افكار را ترويج ميدهند موقع كسب منافعشان به تنها چيزي كه فكر نميكنند همين خاك است

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۰:۵۰

مسی رو خیلی دوست دارم

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۱۸:۴۵

بيهوده متاز كه مقصد خاك است

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۲۱:۵۸

امام(ع):
در انجام کارها آنچنان تلاش کن که گویی تا ابد در دنیایی اما به اندازه ای به ان دل ببند که گویی همین لحظه از ان جدا خواهی شد.

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۹:۴۹

ناشناس عزیز مسی جایزه نقدی خودش را به کودکان یویسف بخشیده بدون منت.

شما در حرف گفتید مقصد خاک است ولی مسی به یقین رسیده که مقصد خاک است .

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۹:۱۲

لیس للانسان الا ما سعی

اصغر۱۳۹۰/۱۰/۲۱ ۰۰:۱۹

ناشناس مقصد بهشته . آدرس رو اشتباه بهت دادن. دور بزن تابلو رو می بینی.

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۳:۱۶

شما حواست به رانندگیت باشه . پشت وانت نیسان و کامیونهارو نمی خواد بخونی

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۱:۲۶

پس این همه اسلام سفارش به کارو تلاش کرده یعنی کشک!

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۲۰:۰۸

بیچاره ترین نظری بود که تا حالا دیدم.اخه چه ربطی داره؟؟؟چون مقصد خاکه نباید تلاش کرد؟؟؟

ناشناس۱۳۹۰/۱۰/۲۰ ۱۹:۵۵

اگر کاری را شروع کردی جانانه بتاز که مقصد خاک است و مهم ماندن کار و نام نیک از انسان است حالا تو هر زمینه ای که فکر می کنی توش موفقی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.