آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

قادری: نوسانات ارز و سکه تعمدی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: تغییرات بوجود آمده در بازار ارز و سکه طبیعی نبوده و به نظر می‌رسد تعمدی در کار است.

به گزارش فارس، جعفر قادری در خصوص نوسانات و تلاطم ایجاد شده در بازار سکه و ارز اظهار داشت: مجلس نیز تردیدهایی دارد که ممکن است در این اوضاع آشفته بازار ارز دستی در کار باشد.

وی در ادامه افزود: به نظر نمی‌رسد که این شرایط بر اساس روال طبیعی بوجود آمده باشد و احتمالا تعمدی در کار است.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه تغییر و تحولات بازار غیر طبیعی است، گفت: باید تا هفته آینده منتظر ماند تا با بازگشایی مجلس چاره‌ای اندیشیده شود.

قادری معتقد است: افرادی که در حالت عادی نمی‌توانند در انتخابات موفق شوند به دنبال التهاب در بازار بوده، اوضاع را به نفع خود کرده و این مشکلات را بوجود آورده‌اند.

وی در پایان تصریح کرد: اگر دولت با این مسئله برخورد نکند مجلس وارد عمل شده و با تمام قوا برخورد کرده و اجازه نخواهد داد که کشور بیش از این آسیب ببیند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.