آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

بهای بنزین در خلیج فارس چقدر است

 بهای هر لیتر بنزین در بازار عمده‌فروشی خلیج‌فارس،‌ روز سه‌شنبه (13 بهمن) به 913 تومان (یک هزار و 59 دلار و 78 سنت در هر تن) رسید.
 
به گزارش شانا‌، بر اساس آخرین آمار امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران، بهای هر تن بنزین سوپر در روز یاد شده در بازار مدیترانه یک هزار و 14 دلار و 50 سنت، شمال اروپا یک هزار و 28 دلار و 50 سنت، آمریکا یک هزار و 113 دلار و 90 سنت، ژاپن یک هزار و 98 دلار و 82 سنت و در سنگاپور یک هزار و 80 دلار و 7 سنت بوده است.

در این روز هر تن بوتان به ارزش یک هزار و  5 دلار و 50 سنت، بالاترین رقم را در میان دیگر فرآورده‌ها (نفتا، سوخت جت، نفت گاز، نفت کوره و پروپان) در بازار خلیج فارس به خود اختصاص داد.

بر اساس این آمار، هر تن گازوییل (نفت‌گاز) در بازار خلیج‌فارس 935 دلار و 79 سنت، هر تن سوخت نفتا 944 دلار و 88 سنت، هر تن نفت کوره 699 دلار و 47 سنت، هر تن سوخت جت (نفت سفید) 995 دلار و 12 سنت و هر تن پروپان 995 دلار و 50 سنت به فروش رسید.

بر پایه این گزارش، ذخیره سازی های بنزین آمریکا با 3.2 میلیون بشکه افزایش در هفته منتهی به روز بیست و هفتم ژانویه 2012 به 230.2 میلیون بشکه رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.