آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

روايت شهرداري از بازار مسكن

سايت رسمي شهرداري ‌تهران در اقدامي كم‌سابقه، يك گزارش تحليلي درباره اوضاع بازار مسكن تهيه كرده كه نشان مي‌دهد: نوسانات اخير بازارهاي ارز و سكه به حدي بر قيمت مسكن در چهارگوشه پايتخت تاثير گذشته است كه مي‌توان جو كنوني بازار مسكن تهران را در «بلاتكليفي خريدار و فروشنده» توصيف كرد.

به گزارش دنیای اقتصاد، شهرداري‌تهران در اين گزارش ضمن هشدار درباره افزايش قيمت مصالح‌ساختماني، به نقل از فعالان بازارمسكن، از حركت تدريجي نقدينگي‌ها به حوزه ملك خبر داده و نوشته است: «مشاهده‌های میدانی نشان از آن دارد که قیمت‌گذاری املاک تحت تاثیر نوسان بازار ارز و طلا روند افزایشی به خود گرفته به طوري كه طي يك ماه اخیر تغییرات غیرعادی بازار ارز و سکه از يك‌سو خریداران و فروشندگان بازار مسکن را بلاتکلیف کرده است و از سوي ديگر به گفته مشاوران‌املاک سطح شهر تهران بسیاری از فروشندگان و خریداران هم‌اكنون با تاثیر از التهابات اخیر دست به قیمت‌گذاری یا خرید ملک می‌زنند.»

در متن آنچه سايت شهرداري‌تهران درباره اوضاع كنوني بازار مسكن منتشر كرده، تصريح شده است: «رشد نجومی قیمت سکه و دلار در چندهفته اخیر منجر به افزایش قیمت بسیاری از عوامل موثر و تعیین‌کننده در قیمت‌ها همچون مصالح‌ساختمانی شده است.»

در اين گزارش، همچنين تاكيد شده است: «تغییرات قیمتی و مشخص نبودن وضعیت آینده بازار هم سبب شده تا فروشندگان رفتار بالفعلی را در بازار از خود نشان ندهند و اغلب، بالارفتن قیمت سکه و دلار را بهانه‌ای برای افزایش قیمت فروش خود قرار دهند یا با بستن فایل فروش خود به آینده مبهم بازار چشم بدوزند.»

در گزارش شهرداري قيد شده است: «فعالان بازار مسکن از افزایش مراجعه‌کنندگان خرید خانه خبر می‌دهند و عنوان می‌کنند آشفتگی بازار و افزایش مداوم قیمت کالاهای مصرفی به دنبال رشد قیمت سکه و ارز، بسیاری از خریداران را هراسان از ادامه افزایش قیمت‌ها کرده تا جايی که سعی می‌کنند در صورتی که نیاز مبرم به خرید خانه دارند در کوتاه‌ترین زمان خریداری کنند.»

گزارش «دنياي‌اقتصاد» از نتايج تحليل‌هاي سايت شهرداري‌تهران حاكي است: هم‌اكنون يكي از نگراني‌ها در پايتخت، گسيل‌شدن نقدينگي‌هاي كلان به طرف بازار مسكن است. شركت‌هاي ساختماني در اين باره هشدار داده‌اند كه اگر جلوي سرايت نقدينگي به بازار مسكن گرفته نشود، قيمت‌ها در اين بازار به طور جدي تحت تاثير قرار خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ایرانی۱۳۹۰/۱۱/۱۷ ۱۶:۲۵

شما رو به خدا قیمت مسکن دیگه با این تحلیل ها افزایش ندهید.

حسین۱۳۹۰/۱۱/۱۷ ۱۴:۱۹

حالا هی جو سازی میکنن تا مسکن رو هم گرون کنن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.