آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

هند هم به «الی بیت المقدس» پیوست

گروه‌های ضد اسرائیلی هند هم همراه با فراخوان‌ها از نقاط مختلف دنیا، با انتشار بیانیه‌ای حضور خود در راهپیمایی ضد صهیونیستی ۳۰ مارس را اعلام کرده و از سایر مردم و ملت‌های آزاده نیز خواستند در این حرکت جهانی شرکت کنند.

گرو‌ه‌های حامی مردم فلسطین در هند، با انتشار فراخوان و بیانیه‌ای، ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین، اعلام کردند که در راهپیمایی جهانی ۳۰ مارس شرکت خواهند کرد.

به گزارش فارس، گروه‌های ضد اسرائیلی هند هم همراه با فراخوان‌ها از نقاط مختلف دنیا، با انتشار بیانیه‌ای حضور خود در راهپیمایی ضد صهیونیستی ۳۰ مارس را اعلام کرده و از سایر مردم و ملت‌های آزاده نیز خواستند در این حرکت جهانی شرکت کنند.

در این بیانیه آمده است که مردم هند نیز همراه با ملت‌های ایران، سوریه، پاکستان، لبنان و اردن، به کاروان "الی بیت‌المقدس" می‌پیوندند.

این گروه هندی اعلام کردند که پیش از این نیز "کاروان آسیایی بسوی غزه" را برای همبستگی با مردم فلسطین، مبارزه با امپریالیسم و صهیونیسم تشکیل داده‌ایم و تلاش می‌کنیم تا کشورهای دیگر آسیایی را در این جنبش متحد کنیم.

در ادامه این بیانیه، مسئله اشغال فلسطین و بویژه بیت المقدس توسط اسرائیل، مهم‌ترین مسئله ژئوپلتیک دنیای امروز خوانده شده است.

در پایان، از همه مردم جهان خواسته شده تا با شرکت در این مراسم که شامل دعا برای آزادی قدس، سخنرانی و اجرای ترانه‌های  انقلابی خواهد بود، شرکت کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.