آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

تسهیلات نوروزی برای مسافران محجبه

نماينده ستاد امر به معروف و نهي از منكر اصفهان از اجراي طرح تشويقي حجاب برتر در نوروز خبر داد و گفت: طبق اين طرح مسافران محجبه از اماكن تاريخي رايگان ديدن مي كنند.

به گزارش «کیهان» آيت الله ايرجي در نشست عمومي ستاد تسهيلات سفر شهر اصفهان به اهم برنامه هاي ستاد امربه معروف و نهي از منكر در ايام نوروز اشاره كرد و افزود: اين فعاليت ها در دو بخش بحث معروفات و برخورد با منكرات برنامه ريزي شده است.

وي اضافه كرد: با توجه به اين كه اصفهان پايتخت فرهنگ و تمدن ايران اسلامي به شمار مي آيد و هر ساله ميزبان خيل كثيري از مسافران نيز مي باشد از اين رو با همكاري تمامي ارگان ها بايد فضايي ايجاد شود كه هم رضايت مسافران را فراهم آورد و هم چهره مذهبي، اسلامي و فرهنگي شهر اصفهان مخدوش نشود.

نماينده ستاد امر به معروف و نهي از منكر اصفهان با بيان اين كه فعاليت هاي اين ستاد در 11شهر استان و با حضور يك هزار و 800نفر انجام خواهد شد، گفت: توزيع اقلام فرهنگي از جمله نرم افزار حجاب و عفاف و نصب و توزيع بنرها و بروشورهاي آموزشي از جمله اقدامات فرهنگي ستاد امر به معروف و نهي از منكر در ايام نوروز است.

وي اضافه كرد: 20نقطه نيز در سطح شهر اصفهان به عنوان اماكن مشاوره براي مسافران در نظر گرفته شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۲۸ ۱۲:۱۶

نكن دادا همچين

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۲۸ ۱۱:۳۹

به این میگن راه درست جهت تشویق به حجاب

علي110۱۳۹۰/۱۲/۲۸ ۱۱:۲۵

كار فرهنگي خوبي است.

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۲۸ ۱۰:۳۷

متاسفم

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۲۸ ۱۰:۱۳

اگر به مردم یاد بدین که در اماکن عمومی و تفریحی زباله نریزن هم بد نباشه.

ناشناس۱۳۹۰/۱۲/۲۸ ۰۹:۵۰

یعنی اگر فرضا دو خانم محجبه و غیر محجبه! همزمان برای تهیه بلیت ورودی به یک مرکز تفریحی به گیشه مراجعه کنند! کارگر گیشه بنا به تشخیص خودش از یکی پول میگرید و از دومی پول نمی گیرد!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.