آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4013بازدید

پیامک عجیب درباره استیضاح کردان

شايد اين پيامك از طرف دشمنان و يا حاميان كردان ارسال شده باشد.

نماينده اهر و هريس گفت: در شب استيضاح علي كردان وزير كشور، عده‌اي پيامك‌هايي را در حمايت از كردان به نمايندگان ارسال مي‌كنند.

به گزارش فارس، غلامحسين مسعودي ريحاني نماينده مردم اهر و هريس در مجلس با بيان اينكه پيامكي با مضمون «غربت علي (ع)، مظلوميت بهشتي، تنهايي كردان. خدا مي‌بيند و چشم مي‌پوشد، بنده نمي‌بيند، اما مي‌خروشد. قضاوت بي‌تحقيق در استيضاح مساوي با تباهي آخرت»، دريافت كرده است، گفت: شايد اين پيامك از طرف دشمنان و يا حاميان كردان ارسال شده باشد. صرف‌نظر از آنكه اين پيامك را چه كسي ارسال كرده، اين كارها و حرف‌ها كار خوبي نبوده و يك نوع بي‌احترامي به نظر نمايندگان است.

وي افزود: حتي ارسال اين پيامك‌ها مساله را لوث مي‌كند و به خود كردان نيز بي‌احترامي محسوب مي‌شود.

اين نماينده مجلس تأكيد كرد: ارسال چنين پيامك‌هايي كار عاقلانه‌اي نبوده و يك نوع ديوانگي محسوب مي‌شود و با اين قبيل كارها نمي‌توانند نظر را نمايندگان عوض كنند.

خاطرنشان مي‌شود اين پيامك براي عده‌اي از نمايندگان مجلس از جمله طراحان استيضاح علي كردان وزير كشور ارسال شده است.

استيضاح علي كردان وزير كشور در دستور كار صبح فرداي(سه‌شنبه) مجلس قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.