آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
867بازدید

زیباترین پل خاورمیانه در جنوب تهران

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران از بهره‌برداری پل جوادیه به عنوان زیباترین پل خاورمیانه تا پایان امسال خبر داد.

به گزارش مهر، دکتر مسعود نصرآزادانی گفت: بخش عمده‌ای از شمع‌ها و فونداسیون کوله‌ها در پل جوادیه نصب شده و در حال حاضر، عرشه این پل نیز در حال ساخت است.

وی افزود: ساخت این پل تاکنون 45 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و از لحاظ زیبایی به دلیل شکل هندسی خاص منحصر به فرد است.

نصرآزادانی با اشاره به بین‌المللی بودن ایستگاه راه‌آهن و قرار گرفتن پل جوادیه در مسیر آن اظهار داشت: با توجه به اهمیت ایستگاه راه‌آهن طراحی این پل به گونه‌ای انجام شده است که بتواند به عنوان نماد و سمبل شهری و ریلی مطرح شود.

به گفته مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران، پل جوادیه به عنوان زیباترین پل خاورمیانه تا پایان سال جاری افتتاح خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.