آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

شرط جديد توليدكنندگان شير براي مغازه‌داران

پس از بازگشت دوباره قيمت شير به همان 630 تومان سابق، برخي مغازه‌داران شير را گرانتر از تعرفه قانوني به فروش مي‌رسانند. يه گفته مدير بازرسي و نظارت اصناف تهران، در حال حاضر شير كيسه‌اي هزار تومان و شير يك ليتري پاكتي ميهن كه توليد عمده شير را به عهده دارد، به مبلغ 1500 تومان به فروش مي‌رسد و اين در حالي است كه برخي مغازه‌داران همچنان با همان قيمت قبلي 1600 تومان آن را عرضه مي‌كنند.

داوود اسكندري در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار داشت: اين مبالغ تا قبل از اعمال تعرفه‌ي جديد شير كه همان 630 تومان بود، براي شير كيسه‌اي 1200 تومان و براي شير پاكتي يك ليتري ميهن 1600 تومان بود.

وي ادامه داد: شير پاكتي يك ليتري ميهن از ابتداي امسال كه 1400 تومان قيمت داشت، به 1450 تومان و پس از آن 1600 و در حال حاضر به 1500 تومان رسيده است.

اسكندري اظهار داشت: گزارش‌هايي كه ماموران بازرسي ما از تهران دارند، حكايت از اين است كه توليد‌كنندگان و كارخانه‌هاي توليد شير، توليداتشان را كم كرده و بعضا به صفر رسانده‌اند و از سويي شير را به تعداد بسيار كمتر به مغازه داران ارائه مي دهند.

وي گفت: از طرفي در حال حاضر قيمت ماست و پنير و لبنيات بالاست و مغازه‌دار براي دريافت شير بايد به اجبار از توليدكننده آن ماست و پنير هم بخرد.

مدير بازرسي و نظارت اصناف تهران افزود: در بحث توليد شير متاسفانه ناهماهنگي‌هايي وجود دارد و توليد برخي كارخانه‌ها به بهانه‌هاي مختلف از جمله خرابي دستگاه‌ها پايين آمده و از سويي سهميه‌اي كه كارخانه‌هاي شير به مغازه‌ها مي‌دادند، در حال حاضر حدود 50 درصد كاهش يافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.