آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

اسدی درواکنش به جابه جایی ۴ معاون رییس جمهور:

جابه‌جایی معاونان فرصت سوزی است

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس هشتم در خصوص جابه‌‎جایی ۴ معاون رئیس جمهور گفت: این اقدام رییس جمهور موجب فرصت سوزی و تجربه سوزی می‌شود .

به گزارش خانه ملت، یونس اسدی درباره جابه‌جایی معاونین رئیس جمهور و تشکیل معاونت جدیدی با نام معاونت نظارت بر قانون اساسی، افزود: با توجه به شناختی که از محمود احمدی‌نژاد داریم، انتصاب‌ها و تغییرات برایمان خیلی عجیب به نظر نمی‌رسد.

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس هشتم  شورای اسلامی با یادآوری اتفاقاتی که برای کابینه پیشین دولت احمدی‌نژاد روی داد، اظهارداشت: تغییرات دردولت کابینه احمدی‌نژاد تا حدی بود که با استیضاح یک وزیر احتمال تعویض کلی کابینه هم وجود داشت.

 جابه‌جایی مدیران فرصت سوزی است

اسدی فرصت سوزی و تجربه سوزی را دیگر نقص این جابه‌جایی‌ها برشمرد و ادامه داد: مجموعه‌ای به عظمت معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری که به طور مستقیم زیر نظر رئیس جمهوری است و مجلس نمی‌تواند نظارت مناسبی بر آن داشته باشد به دلیل زمان ابلاغ بودجه شرایط حساسی را می‌گذراند و در این شرایط نیاز به تجربه در این معاونت کاملاً مشهود است.

صلاحیت مرادی زیر سئوال است

وی صلاحیت فرد منصوب شده برای معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری را دچار تردید دانست و گفت: متأسفم که فردی با سوابق تاریکی که در مجلس هشتم برای خود رقم زده است، بر مسند چنین معاونت حساسی تکیه بزند.

منتخب مردم مشکین شهر در مجلس هشتم و نهم اظهار داشت: گویا رئیس جمهور از رویه لجبازانه‌ای که پیش گرفته است، دست برنداشته است.

رییس جمهور در احکام جداگانه ای بهروز مرادی رییس سازمان هدفمندی یارانه ها را جایگزین ابراهیم عزیزی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، دکتر ابراهیم عزیزی را جایگزین لطف ا... فروزنده معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و لطف ا... فروزنده را جایگزین محمدرضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی رییس جمهور کرد.رییس جمهور همچنین محمدرضا میرتاج الدینی را به عنوان معاون رییس جمهور در اجرای قانون اساسی منصوب کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.