آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

علی اکبر ناصری:

مجلس باید نظارت خود را به جد اعمال کند

در حال حاضر واحد های صنعتی در کشور با چالش و مشکل جدی مواجه هستند و باید کار اورژانسی در این زمینه صورت گیرد

به گزارش مجلس نیوز، حجت الاسلام علی اکبر ناصری اظهار داشت: رهبر فرزانه ما امسال را سال تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی اعلام کردند  و باید به تولید مداری ، فرهنگ تولید و توجه به تولید در سطح کشو به صورت یک فرهنگ نهادینه شود.


وی افزود: اصل و اساس تمام اقدامات در امسال باید بر پایه تولید بنا شود نه مصرف زدگی وو واردات و حمایت همه جانبه ای از تولید باید از سوی دولت و سایر  قوا اعمال شود .


نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر واحد های صنعتی در کشور با چالش و مشکل جدی مواجه هستند و باید کار اورژانسی در این زمینه صورت گیرد.


نماینده اصولگرای مجلس نهم افزود: فرهنگ ملی مربوط به مجموعه فرهنگ سازان و فضا سازان کشور است و کسانی که در مسائل فکری و ارزشی فضا سازی می کنند ، مثل تریبون های نظام جمعه ، شخصیت های علمی ، معلمین ، فرهیختگان و هر نماینده به سهم خود و دیگران دست به دست هم دهیم ، تا جایگاه تولید حفظ شود.


حجت الاسلام ناصری در خاتمه به اهمیت بحث نظارت مجلس اشاره کرد و گفت: مجلس باید نظارت خود را به جد اعمال کند  و اگر مشکلی در این بخش می بیند ، تذکرات لازم را بدهد و این نظارت بسیار می تواند تاثییر گذار باشد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.