آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

مانوئل خوزه، سرمربي پرسپوليس شد

پس از مدت‌ها رایزنی مسئولان باشگاه پرسپولیس با کالدرون، متسو و خوزه، سرانجام مانوئل خوزه به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس برگزیده شد. مسئولان باشگاه پرسپولیس که از هفته‌ها پیش به دنبال پیدا کردن جانشین مصطفی دنیزلی بودند، سرانجام امروز با مانوئل خوزه پرتغالی به توافق نهایی رسیدند.

مانوئل خوزه، مربی ۶۶ ساله پس از کش و قوس‌های فراوان به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس برگزیده شد.

به گزارش «تابناک»، پس از مدت‌ها رايزني مسئولان باشگاه پرسپوليس با كالدرون، متسو و خوزه، سرانجام مانوئل خوزه به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس برگزیده شد.

بدین ترتیب پس از مدت‌ها بلاتکلیفی، این مربی خارجی سکان هدایت فوتبال پرسپولیس را در فصل جدید بر عهده خواهد گرفت.

گفته می‌شود که حمید درخشان، بازیکن و سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس نیز دستیار وی در این تیم خواهد بود.

نگاهی به کارنامه خوزه:

مانوئل خوزه پرتغالی متولد ۱۹۴۶ است که شروع مربیگری او در سال ۱۹۸۵ بود. خوزه در سال ۱۹۸۵ کار خود را در اسپورتینگ لیسبون پرتغال آغاز کرد و در سال ۱۹۸۹ اسپورتینگ براگا را بر عهده گرفت، ولی یک سال بعد به تیم سابق خود بازگشت.

وی در سال ۱۹۹۰ به اسپورتینگ رفت و پس از آن، بواویشتا را برای ادامه مربیگری خود برگزید و پس از پنج سال فعالیت در این به تیم ماریتیمو پیوست.

بنفیکا، یونیائو، الاهلی مصر، بلننس پرتغال، الاهلی مصر، تیم ملی آنگولا، الاتحاد عربستان و الاهلی مصر دیگر تیم‌های او تا سال ۲۰۱۲ بودند.

از افتخارات خوزه مانوئل می‌توان به قهرمانی، نایب قهرمانی و قهرمانی جام حذفی با تیم بواویشتا در سال ۱۹۹۱و ۱۹۹۲ اشاره کرد.

او که در زمان بازیگری‌اش در پست هافبک بازی می‌کرد، از سال ۱۹۶۴ تا ۱۹۷۹ در ۹ تیم باشگاهی فعالیت کرد. او در حالی از سال ۱۹۶۵ تا ۱۹۶۹ در تیم بنفیکا بازی می‌کرد که در این چهار سال، تنها یک بار در ترکیب اصلی این تیم به میدان رفت. مهمترین دوره بازیگری‌ او به زمان حضورش در تیم یونیائو دی تومار بازمی‌گردد که در چهار سال ۱۱۱ بازی برای این تیم انجام داد و دوازده گل هم به ثمر رساند.

مانوئل خوزه برای نخستین بار در سال ۱۹۷۸ وارد عرصه مربی‌گری شد و این کار را از آخرین تیمی که به عنوان بازیکن در آن حضور داشت، آغاز کرد. او به مدت چهار سال در اسپورتینگ دی اسپینیو مربی‌گری کرد و پس از آن، هدایت تیم‌هایی چون ویتوریا گیمارش، اسپورتینگ براگا، اسپورتینگ لیسبون، بوآ ویستا، ماریتیمو و یونیائو لیریا را به عهده گرفت.

سرمربی پرسپولیس در زمان مربی‌گری‌اش در باشگاه‌های پرتغالی، کارنامه نسبتا موفقی را از خود به جای گذاشت. او تیم ویتوریا گیمارش را برای نخستین بار به جام یوفا رساند و همچنین توانست تیم پورتی موننزه را به بالا‌ترین جایگاهش در لیگ پرتغال یعنی مکان پنجم برساند. البته خوزه دوران موفقی در اسپورتینگ لیسبون نداشت و در سال ۱۹۸۵ پس از دومین سال حضورش در این تیم و پس از شش بازی بدون برد، از سمت خود بیرون شد. نکته جالب درباره مانوئل خوزه این است، در حالی که در پرتغال، همگان از او به عنوان کاشف لوئیس فیگو نام می‌برند، خودش این قضیه را انکار می‌کند.

از مانوئل خوزه به عنوان مربی متخصص در داربی‌های بزرگ نام می‌برند. او در زمان حضورش در اسپورتینگ لیسبون توانست بنفیکا را با نتیجه هفت بر یک به شکست دهد که بهترین پیروزی در تاریخ بازی‌های این دو تیم که به داربی شهر لیسبون معروف است، به شمار می‌رود.

در سال ۱۹۹۹ مانوئل خوزه که از بنفیکا اخراج شده بود، قراردادی را با تیم یونیائو لیریا امضا کرد، ولی در سال دوم حضورش در این تیم و در حالی که هفت بازی به پایان فصل باقی مانده بود و تیمش در حال دست یافتن به بهترین رتبه در تاریخ خود بود، به وسیله مسئولان باشگاه اخراج شد و ژوزه مورینیو جایگزین او شد. مانوئل از آن پس به الاهلی مصر پیوست و نخستین پیروزی خود با این تیم را با برد یک بر صفر مقابل رئال مادرید به دست آورد.

خوزه در سال ۱۹۹۷ برای دو سال هدایت بنفیکا را در دست گرفت؛ اما در این تیم چندان موفق نبود. از سال ۲۰۰۱ بود که این مربی پرتغالی گام به قاره آفریقا گذاشت که برای او بسیار خوش‌یمن بود. او در این سال، هدایت الاهلی مصر را در دست گرفت و با وجود اینکه سال بعد دوباره به لیگ پرتغال بازگشت و سرمربی بلننزه شد، بار دیگر در سال ۲۰۰۳ به الاهلی آمد و شش سال موفق را با این تیم پشت سر گذاشت.

مانوئل خوزه به عنوان یکی از موفق‌ترین مربیان باشگاهی در رقابت‌های باشگاه‌های آفریقا شناخته می‌شود، به گونه‌ای که او مهمترین تورنمنت‌های باشگاهی در آفریقا از جمله لیگ قهرمانان آفریقا را به همراه الاهلی فتح کرده است.

خوزه با این باشگاه مصری توانست در سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ رکورد چهار حضور پیاپی در فینال لیگ قهرمانان آفریقا را تجربه کند که در سه بازی از چهار فینال توانست به عنوان قهرمانی برسد. او همچنین توانست با الاهلی در سال‌های ۲۰۰۲، ۲۰۰۶، ۲۰۰۷ و ۲۰۰۹ سوپر کاپ باشگاه‌های آفریقا را به دست بیاورد و نخستین مربی‌ بود که توانست یک تیم آفریقایی را به جایگاه‌های نخست تا سوم جام باشگاه‌های جهان در سال ۲۰۰۶ برساند.

یکی دیگر از رکوردهای جالب مانوئل در الاهلی، به جای گذاشتن رکورد ۵۵ بازی بدون شکست با این تیم است. او همچنین با الاهلی توانست داربی‌های بزرگ مصر از جمله بازی مقابل الزمالک را بار‌ها فتح کند.

همچنین این نکته هم جالب است، در زمانی که لوئیس فیلیپه اسکولاری از تیم ملی پرتغال جدا شده بود، مانوئل خوزه در آستانه توافق با فدراسیون فوتبال پرتغال برای پذیرفتن هدایت تیم ملی این کشور بود، ولی مسئولان پرتغالی سرانجام با کارلوس کی‌روش، سرمربی کنونی ایران به توافق رسیدند.

مانوئل خوزه که در سال ۲۰۱۱ بار دیگر به الاهلی بازگشته بود، در جریان بازی جنجالی این تیم مقابل الزمالک که به درگیری میان بینندگان دو تیم و کشته شدن شمار بسیاری از آنان منجر شد، از فوتبال مصر خداحافظی کرد و در مصاحبه‌ای گفت، سیاست فوتبال را در مصر خراب کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۵ ۱۱:۵۰

آمار پرسپولیسی و استقلالی تو امتیازات مشخصه ها ... سه - چهار برابر :)

رضا۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۲۳:۳۳

تند تند بگو يادت نره

سعید۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۲۲:۲۵

قهرمانی سلام/

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۲۱:۴۰

علییییییییییییه داییییییییییییییییییی

ali karaji۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۲۰:۰۸

همه اینها در دو ماه اینده عوض خواهد شد چون او حالا در ایران است و دشمن او مربییان بیکار

وحید۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۱۳:۲۲

به نظر من توی ایران مربی هیچ نقشی توی برد و باخت تیمش نداره پس چه بهتره که آدم وقتشو واسه دیدن فوتبال باشگاه های ایران صرف نکنه چون هیچ فایده ای نداره.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۱۲:۵۳

حيف هزينه اي که از جيب بيت المال براي اين افراد مي شود با اين فوتبال آماتوري که داريم .

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۱۰:۱۵

جمال پول هایی که میگیره عشقه!!!!!

hossein۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۰۹:۳۹

پرسپولیس قهرمان دو جام

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۰۹:۳۲

کدوم خوزه؟ اون که کارنامه چندان درخشانی نداره

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۰۸:۳۸

این خارجیا نمی تونند تو پرسپولیس موفق باشند علی دایی بهترین گزینه بود

مجيد۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۰۷:۵۱

هم استقلال هم پرسپوليس ضايع كننده حق و حقوق مردم هستند.

amir۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۰۱:۳۶

zende bad sardar royanin

قند مکرر۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۹:۱۵

پرسپولیس چوبله - اس اس کهکشانی مثل همیشه قهرمانی

علي۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۹:۰۹

چش استقلالي ها كور

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۱۱:۳۵

چشم عمت کور

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۰۲:۰۳

چش نه! چشم.

رامین۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۸:۵۱

باشه . بهش بگم!!!!!!!!!!

مهدی۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۸:۳۶

ما برای قهرمانی آسیا آمده ایم .
ایران برای تو کوچک است پــرســپــولــیــس

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۵ ۰۰:۱۷

zereeeeshk

پرسپولیس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۸:۱۰

ای ول

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۶:۴۴

مرغ و گوشت کیلویی چنده؟ ما با حقوق 500 تومانی که نمیتونیم بخریم. بازیکن ها با حقوق یک میلیاردی میتونن بخرن!!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۶:۴۱

به نظرم علی دایی بهترین گزینه بود که متاسفانه قدر ان را نمیدانند چون دزد نیست و به کسی باج نمیدهد چون شخص سالم ووطن دوست میباشد من که همیشه برایش دعا میکنم تا روزی به حقش برسدتا اقایان حسود خجالت بکشند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۶:۴۱

ميدونيد جالب چيه ؟ فدراسيون خودمان فعاليت مربيان 60 سال به بالا رو ممنوع ميكنه بعد ما ميريم 66 ساله خارجي استخدام ميكنيم . مملكته داريما

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۶:۳۰

پس علی دایی تیرش به سنگ خورد هه هه هه

تیبو۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۶:۲۹

ایمون زائد

سعید رجب ایویدیک۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۶:۱۶

حالا با وجوده ژوزه همه میگیم: پرسپولیس زلزله همینه همینهههههههه

علی اقا۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۶:۱۶

ازحالاقول می دهم بدترین پرسپولیس تاریخ را دراین فصل خواهید دید

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۶:۱۰

فوتبال ایران غیر حرفه ای است؛ فقط یک تیم تا حدودی حرفه ای است: سپاهان. هروقت سیاسیون دست از سر فوتبال برداشتند میشه به حرفه ای شدن آن امیدوار شد.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۴ ۰۲:۰۴

این همه هزینه میلیاردی سپاهان وتراکتور به لطف سیاسیون است!

حاج علی۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۵:۵۷

ای کاش این استقلالیها یاد میگرفتن تبریک هم بگن.
راستی جریان ده دقیقه و ده نفره و سه تا گل چیه؟!! مبارک باشد انشاا...
راستی من کاملا بیطرفم!

علی رضا۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۵:۵۶

پرسپولیس سرور و سالار استقلاله

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۵:۴۶

کاش دسته دوم میرفتن ، رفته بودن دسته 3

حاج جلال۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۵:۲۷

سیزدهم اشکال ندارد ولی حداقل مثل استقلال که به دسته دوم نرفتیم

فرهاد۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۵:۱۹

و باز سناریوی همیشگی فوتبال ما آغاز میشود. تیم این فصل تا 12 تنزل رتبه یافت حال در فصل جدید احتمالاً دلیل ناکامی های احتمالی معلوم شد. تیم توسط مربی بسته نشده. خدا به داد این هوادار برسد فقط

دوستاره۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۵:۱۷

به نظر من اگه فرگوسن و مورینیو و گواردیولا هم بیان با هم مربی 4پولیس بشن هم کاربه جایی جز مقام آخر فصل گذشته نمیرسه . پس خودتونو خسته نکنین

طهماسب۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۵:۱۲

فقط علی دایی، حمایت از سرمایه ملی

علی۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۵:۰۹

دمت گرم سردار

بابک۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۵۹

من یک پرسپولیسی هستم به نظرم این کار اشتباه است که یک مربی خارجی اوردند.چون حریف استقلال مربی کار بلد و گرگ باران دیده ای دارد.قلعه نوعی استاد کار در لیگ ایران است و استاد تاثیر روی کل لیگ.تنها دایی میتوانست این مربی را مهار کند

محمد ازگلستان۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۵۲

واقعاسردارگل کاشتی بااین مربی کارنامه داری که آوردی به امیدقهرمانی وبردن داربی ها.انشاالله

حسام۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۴۶

مورینیو هم بیاد فرقی نمی کنه پرسپولیس بازهم چهارم یا پنجم میشه ، مثل چند سال قبل .

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۴۳

فرهنگم چيز خوبيه كه متاسفانه خيلي هاندارند
نمي دونند با پرسپوليس و استقلال بزرگ ميشه تيم ملي قوي داشت.
بد نيست كمي قرمز فكر كنيد.......

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۴۳

تو رو خدا این پولی که برای استقلال و پرسپولیس و یک مشت بازیکن بی خاصیت و مربی خارجی و وطنی هزینه میکنید بدین به همین جوون هایی که طرفدار این دو تیم هستند به یه زخمی بزنن
بخدا همه راضی ترن

احمد۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۲۹

اس اس آماده باش ما داریم میایم 6تاییت کنیم...........................................

amir۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۲۱:۱۲

عمویی 6 تا خوردنو که شما لالی ها تجره دارید...ضمنا نظرت در مورد 10 10 3 چیه؟؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۴۲

خوزه بهت پیشنهاد میکنیم تا دیر نشده منصرف بشی

بهتر از اینه که با لقب خوزه 04 وسط لیگ فرار کنی
این پرسپولیس با اون تیمهای 6-7 تایی پرتغالی و مصری فرق داره
اینا عادت به 4تا 4تا خوردن و سوبله چوبله شدن دارن نه 6-7 تا زدن

حبیب۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۲۴

انشاء اله با خوزه امسال رتبه بهتر از دوازدهم را بدست میارن . اس اس سرورته

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۵۸

برو بابا اس اس سوراخ

ارمین4444۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۲۰

بنده خدا خبر نداره اومده تو تیم لنگ معروف به چوبله تا قبل از هفته 6 فرار میکنه میره

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۶:۴۲

ده دقیقه ده نفره ایمون زاید یادت نره... ببخشید!!! 6 شهریور با لقب جدید 7 تاییها بدرقه تون میکنیم

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۳۱

عین اون قطب علیشون

مهدي۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۲۰

استقلالي ها حسودند

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۱۷

بايد دايي رامربي مي كردند حسادت تاكي دايي استوره فوتبال ايران است

علیرضا۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۶:۱۰

مجید جان اسطوره !!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۱۵

با دنیزلی ظرف ده دقیقه ده نفره استقلال رو پوکوندند حالا با خوزه بیاد آبی آبکی میشه

بهنام۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۱۳

مانوئل ژوزه مثل ژوزه مورينيو

حميد كشتدار۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۰۲

سردار دوست داريم ان شاالله ماه رمضان هم ليگ با توجه به اسلامي بودن كشورمان تعطيل بشه بعد ببينيم بازم از دايي اين كوچولوها حرف ميزنن

مهدی۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۳:۵۹

تبریک به رویانیان وتبریک به هواداران باشگاه پرسپولیس وخسته نباشی به همه ی اضای تیم به خاطر این همه خرید خوب وعالی ان شاالله امسال استقلالی ها رو له می کنیم و6تاییشون می کنیم.سردار دوست داریم.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۳:۵۸

من به عنوان یه پرسپولیسی از وضعیت تیم شاکی ام چون روشنه که مشکل جائی دیگست

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۳:۴۸

در فصل بعد در ليگ يك زيارتتون ميكنيم پرسپوليسي ها

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۱۳ ۱۴:۵۴

از اينكه آبي هاي عزيز خودشونو ليگ يكي ميدونن بسيار مسروريم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.