آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

انصاری‌فر تمرین کرد، غلامرضا رضایی فیزیوتراپی

حضور عابدزاده در تمرین پرسپولیس

تمرین نوبت صبح امروز سرخپوشان از ساعت ۹:۳۰ با حضور ۲۴ بازیکن زیر نظر کادر فنی پرسپولیس در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار شد.

تمرین صبح دوشنبه سرخپوشان با حضور هواداران ساری که با لباس‌های متحدالشکل به درفشی فر آمده بودند، انجام شد.

به گزارش ایلنا، تمرین نوبت صبح امروز سرخپوشان از ساعت ۹:۳۰ با حضور ۲۴ بازیکن زیر نظر کادر فنی پرسپولیس در مجموعه ورزشی درفشی فر برگزار شد.

کریم انصاری‌فر که به دلیل مشکل گوارشی در تمرین روز گذشته غایب بود، در تمرین امروز شرکت کرد. غلامرضا رضایی با تشخیص کادر فنی برای فیزیوتراپی در کلینیک پرسپولیس حضور یافت.

تمرین امروز با گرم کردن و انجام حرکات کششی و نرمشی آغاز شد و در ادامه دروازه‌بانان از تیم جدا شده و با احمد ناجی تمرینات اختصاصی دروازه‌بانی انجام دادند.

دیگر بازیکنان تیم به دو گروه تقسیم شدند؛ یک گروه زیر نظر مانوئل ژوزه به فوتبال تحت فشار پرداخته و گروه دیگر با محسن عاشوری تمرینات تاکتیکی را مرور کردند.

امیر عابدزاده بازیکن جوان و با آتیه سرخپوشان با لباس شخصی در کنار زمین حضور یافت و پیش از آغاز تمرین با مربی دروازه‌بانان این تیم دیدار و گفتگو کرد.

تمرینات نوبت صبح سرخپوشان در هوایی بهاری و با شادابی و طراوت خاصی انجام شد و بازیکنان در پایان، بدن‌ها را سرد کرده و برای استراحت ورزشگاه را ترک کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.