آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

تركيه به اسرائيل زمين مي‌فروشد

پايگاه اينترنتي روزنامه السفير لبنان در شماره ديروز خود نوشت: آنكارا زمين و املاك خود را به اسرائيل مي‌فروشد. البته سوريها و ارمني‌ها مستثني‌اند.

به گزارش انتخاب، اين روزنامه به نقل از روزنامه تركي زبان گازيتيه بورت نوشت: در تركيه برنامه فروش زمين و املاك غير منقول به خارجي‌ها نهايي شده است و پارلمان تركيه دراين رابطه قانوني را در آوريل گذشته تصويب كرده بود.

روزنامه السفير افزود: اما نكته مهم اينجاست كه قانون تصويب شده توسط پارلمان تركيه به اسرائيلي‌ها اجازه مي‌دهد يك قطعه زمين و يا يك واحد آپارتمان خريداري كنند در صورتي كه اين حق را به شهروندان سوري نداده است.

اين منبع ادامه داد: اين قانون تاكيد دارد كه اشخاص خارجي كه يك قطعه زمين و يا واحد آپارتمان و يا املاك غيرمنقول از تركيه خريداري مي‌كنند نبايد از كشورهاي سوريه و كوبا و كره شمالي و ارمنستان و يمن و نيجر باشند!

اما كساني كه تبعه چين و دانمارك و تي‌مور شرقي و فيجي و اسرائيل باشند اين حق را دارند كه از زمينهاي تركيه خريداري كنند.

همچنين اين قانون مانع از خريد زمين توسط روسها و اوكرايني‌ها در سواحل درياي سياه شده است و يوناني‌ها نيز از خريداري زمين در سواحل درياي اژه منع شدند.

تاكنون 91 ميليون مترمربع زمين در تركيه توسط خارجي‌ها خريداري شده است كه 86 درصد آن در 10 سال اخير به فروش رفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.