تصاویر: کارگاه تهیه نقل و نبات
شیرین ترین خوراکی های دوران کودکی ما محصول کارگاه های کوچکی بودند که از گرمای آتشین کوره هایشان رشته نبات و شکر پنیر بیرون می آمد.حاج حسن حسینی یکی از قدیمی های نبات سازی تهران است که هنوز در چهار راه مولوی نبات ریسه می کند.




















گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۹
انتشار یافته: ۳
من می تونم برم اینجا واز نزدیک کارشونو ببینم؟ ممنون میشم خیلی دوست دارم ولی جایی نیست که اموزش بدن با تشکر
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





