آخرین خبرزمین‌لرزه حوالی بیرم فارس را لرزاند
1بازدید
۰

فقر كودكان هندي را در دام برده داران مي‌اندازد

مقامات رسمي هند با بيان اينكه سالانه بيش از 200 هزار كودك در اين كشور توسط والدينشان به عنوان برده فروخته مي‌شوند، اظهار داشتند با عاملان خريد و فروش كودكان مقابله مي كنند.
 
به گزارش ايسنا، گروهي از فعالان حامي حقوق كودكان درهند با انتشار اين آمار اعلام كردند در تلاش هستند تا اقداماتي را براي ريشه كن كردن اين معضل و نجات قربانيان آن انجام دهند.
 
آمارهاي منتشر شده در اين كشور نشان مي‌دهد، تنها در شهر «دهلي» در حدود 500 كودك كار شناسايي شده‌اند كه سه چهارم از آنان زير 14 سال دارند و به دليل فقر خانواده هايشان در معابر و خيابان‌هاي اين شهر سرگردان هستند.
 
وزير كار هند نيز با توجه آمار بالاي كودكان كار وعده داده است تا قوانين جديدي براي جلوگيري از ورود كودكان به عرصه كار و فروش آنان به عنوان برده به تصويب رساند.
 
فعالان حامي حقوق كودكان در هند معتقدند: در صورتي كه تمامي كارفرمايان اقدام به استخدام كودكان نكنند، مي توانند در ريشه كن كردن معضل خريد و فروش كودكان و ورود زود هنگام آنان به محيط‌ هاي كاري جلوگيري كنند.
 
به گزارش ايسنا به نقل از روزنامه گاردين، كودكان خانواده‌هايي كه از وضعيت درآمدي مناسبي برخوردار نيستند و درآمد روزانه بسيار پاييني دارند بيش از همسالان خود راهي محيط‌ هاي كاري مي‌شوند و يا به دام خريداران كودك مي‌ افتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.