آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

تشکیل کارگروهی برای اشتغال زایی

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه با اعلام اینکه ایجاد 1 میلیون و 100 هزار فرصت شغلی جدید در سال‌جاری برنامه‌ریزی شد، گفت: با احتساب اقدامات دیگر و همچنین تلاش برای حفظ مشاغل موجود، این میزان به 2.3 میلیون خواهد رسید.

محمدحسین فروزان مهر از تشکیل کارگروهی با حضور معاونت برنامه ‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس ‌جمهور و دبیرخانه شورای عالی اشتغال خبر داد و گفت: این کارگروه، برنامه ‌ریزی کاربردی برای اجرای برنامه‌ های اشتغال زایی را در سال جاری آغاز کرد.

به گزارش مهر، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: مهمترین خروجی این کارگروه تاکنون تهیه جدول کمی تجهیز منابع اقتصادی برای ایجاد اشتغال است که در 9 سرفصل طراحی شده است.

فروزان مهر با تاکید بر اینکه تجهیز منابع پیش بینی شده می تواند فرصت های مناسبی را در بازار کار و اشتغال کشور ایجاد کند، افزود: یکی از دستاوردهای مهم این اقدام می تواند کاهش 2 درصدی نرخ بیکاری در سال جاری باشد.

وی در ارتباط با این موضوع که چند آمار مختلف در زمینه اشتغال زایی طی سال 91 اعلام شده است، تاکید کرد: میزان اشتغالی هم که در سال 91 ایجاد خواهد شد در مجموع 2 میلیون و 300 هزار شغل است.

این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: از 2 میلیون و 300 هزار شغل مطرح شده، 1 میلیون و 100هزار فرصت شغلی جدید خواهد بود.

به گفته معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علاوه بر ایجاد 1 میلیون و 100هزار فرصت شغلی جدید؛ موضوع حفظ مشاغل موجود نیز در برنامه کاری قرار دارد، گفت: حفظ مشاغل موجود نیز شامل بیکارانی می شود که قبلا شاغل بوده اند که با دوره کوتاه‌ مدت بین فعالیت‌ های مختلف جا به جا می شوند.

فروزان مهر با اشاره به طراحی جدولی که در قالب آن می توان سهم ارزش افزوده هر بخش از تولید ناخالص داخلی را مشخص کرد، تصریح کرد: این جدول در 11زیربخش متنوع آمده است.

وی اظهار داشت: در این قالب سهم شاغلان هر بخش از کل اشتغال زایی ایجادی مشخص شده است که در این قالب، سهم مشاغل خرد و خانگی در بسته اشتغالی سال 91 کشور به میزان 22.4 درصد تعیین شد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.