آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

نرخ های نجومی تورهای عید فطر

در آستانه عید سعید فطر و آغاز موج دوم سفرهای تابستانی هموطنان، دفاتر خدمات مسافرتی در صدد هستند تا بیشترین بهره‌ را از اوقات فراغت هموطنان ببرند و به همین خاطر با تمسك به شیوه‌های مختلف تبلیغاتی تورهای گرانقمیت خارجی خود را با تخفیف‌های ویژه عرضه می‌كنند.

به گزارش ایرنا، بسیاری از این تورهای مسافرتی كه به مقصد كشورهای همسایه صورت می‌گیرد، از طریق پیامك به هموطنان ارسال شده است؛ نكته حایز اهمیت این تورها، قیمت‌های میلیونی و حتی نجومی این تورهاست كه به متقاضیان اعلام می‌شود با تخفیف‌های ویژه عید فطر عرضه شده‌اند.

طبق روال معمول سواحل مدیترانه و تركیه، كشورهای عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس، قبرس، مالزی، ارمنستان و تایلند عمده مقصد این تورها را تشكیل می‌دهند اما قیمت این تورها بسته به زمان سفر، محل اقامت و مدت زمان آن بین800 هزار تومان تا سه میلیون و 500 هزار تومان متغییر است.

بهانه آژانس داران برای تعیین رقم‌های نجومی برای تورهای خود،اسكان مسافران در هتل‌های درجه یك و ارایه خدمات خوب به آنان و نیز افزایش قیمت ارز نسبت به سال گذشته است.

برای نمونه اگر بخواهید برای یك هفته به سواحل مدیترانه سفر كنید و در یك هتل پنج ستاره اقامت داشته باشید باید به ازای هر نفر سه میلیون و 450 هزار تومان بپردازید؛ رقمی كه به گفته مسوول ثبت نام آن در یكی از دفاتر خدمات مسافرتی رقم واقعی آن سه میلیون 800 هزار تومان بوده اما به خاطر عید فطر با تخفیف های استثنایی رو به رو شده است.

به گفته وی، قیمت یك تور یك هفته‌ای به آنتالیا در شرایط عادی دو میلیون و 650 هزار تومان است اما آژانس مسافرتی آنان این تور را برای ایام عید فطر با قیمت دو میلیون 195 هزار تومان عرضه می‌كند.

تورهایی هم كه به مقصد قبرس شمالی به مسافران عرضه می‌شوند، قمیت بهتری ندارند و قیمت آن بین یك میلیون و 750 هزار تومان تا سه میلیون و 745 هزار تومان متغییر است.

نكته قابل توجه دیگر درباره تورهای عید فطر آژانس داران، اقدام برخی از این دفاتر برای ارایه قیمت‌ها به ارزهای معتبر خارجی است؛ برخی از آنان هزینه یك سفر چهار روزه به استانبول بدون هزینه غذا را برای هر نفر 800 دلار پیامك كرده است و قیمت تورها را به دلار دریافت می‌كند.

مسوول فروش این دفتر خدمات مسافرتی بر این باور است كه حتی در صورتی كه قیمت تور به ریال محاسبه و دریافت شود، آژانس باید آن را در بازار آزاد به دلار تبدیل كند و بهتر است از همان ابتدا قیمت‌ها را به دلار محاسبه و از مسافر اخذ كند.

افزایش قیمت این تورها در حالی صورت می‌گیرد كه سال گذشته هزینه‌ مربوط به سفر به مقاصد یاد شده بسیار پایین تر بود و برای نمونه هزینه یك سفر بدون مبالغ مربوط به غذا برای چهار روز كمتر از یك میلیون تومان محاسبه می‌شد.

هرچند افزایش قیمت دلار و بلیت هواپیما نسبت به سال گذشته افزایش یافته و بهانه خوبی به دست آژانس داران داده است تا تورهای خود را با رقم‌های میلیونی عرضه كنند اما به نظر می‌رسد كه اكنون رقابت بین دفاتر خدمات مسافرتی بیش از آنكه در افزایش تعداد مسافران خروجی باشد، در ارایه تورهای گرانقمیت به مسافران متمول است و بسیاری از آنان ترجیح می‌دهند با ممنوعیتی كه بانك مركزی برای ارز مسافرتی در نظر گرفته است، به سراغ تورهای ارزان قیمت نروند و برخلاف گذشته كه تلاش می‌شد به هر قیمتی كه شده هموطنان به مسافرت خارجی ترغیب شوند، آنان اینك مسافران خود را از سطح درآمدی بالای جامعه انتخاب می‌كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۴:۲۲

فقط داستان تور داخلی و عدم نظارت میراث فرهنگی نیست . شما تشریف ببرید سی سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد تا با یه زیر زمین که به اسم سوئیت به شما میدن 170000 هزارتومان خشکتون بزنه . آره درست خوندین صدوهفتاد هزار تومان واسه یه شب!!!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۴:۱۴

هزینه مسافرت تو ابران خیلی گرونه من با اینکه ندارم اما یک سالی است ترجیح می دم برم خارج تغریح کنم

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۳:۳۰

2 ماه پيش تور اردبيل 3 روزه مي گفت 600 تومن اونوقت تور استانبول 800 دلار زياده الان خارج به صرفه تره

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۳:۲۲

تابناك جان ما كه مثل شما پولدار نيستيم،انقدر بالا نپر . ما فوقش بريم همون شمال خودمون. هرچند شمال هم كه دلارى نيست كم گرونى نيست.

محمود فرنودي۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۳:۱۱

بنده يك مدير آژانس مسافرتي با 39 سال سابقه كار و عضو هيات مديره انجمن صنفي آژانسهاي ايران و عضو كميسيون شكايات ميراث فرهنگي مي باشم.دولتي نيستم و كاملا در بخش خصوصي فعاليت دارم.اولا بازار عرضه و تقاضاست.هر دفتري گران بفروشد كسي نمي خرد و بايد هماهنگ با بازار باشد.خوشبختانه يا متاسفانه مسافران اغلب تكراري بوده (زيرا پولدار ها افزايش پيدا نمي كنند!!) و بخوبي كشور ها ، خدمات و نرخها را ميدانند و برخلاف گذشته بر ريزه كاريها وقوف دارند، پس كلاه سرشان نمي رود.حتي نوع و اسم هتلها را مي دانند و با كارمندان كه بيشترشان اصلا سفر خارج نرفته اند بحث مي كنند و حتي راهنمائي!!! نرخ ارز مسئوليت دولت است و به آژانسها ابدا ربطي ندارد.لابد قبول داريد وقتي ارز 1266 توماني دربازار واقعي روزي 50 تومان بالا مي رود و آژانسها بايد براي خريد خدمات خود ارز ارسال كنند، مسلما تابع نرخ روز هستند و بهمين دليل ناچارند ارز دريافت كنند.براي ما هم سخت است.بسيار سخت و مدام با مردم جروبحث داريم، ولي چاره اي نيست.به دليل همان رقابتي كه عرض شد ما اصلا نمي توانيم دلبخواه قيمتها را بالا ببريم زيرا مشتري بسادگي سراغ ديگري مي رود.الحمدلله 75 آژانس سراسر كشور در سال 71 شمسي الان 3000 تا است! پس هر كس بايد با چنگ و دندان مشتري خود را نگهدارد و محلي براي گرانفروشي نيست مگر اينكه مغزش خراب باشد! كميسيون شكايات ميراث استان تهران در خ ويلا نرسيده به كريم خان دست چپ همه روزه بغير از 5 شنبه ها از ساعت 9 الي 14 به شكايات واصله رسيدگي مي كند.شكاست كنيد البته با كمي تاخير بدليل شلوغي، حتما رسيدگي و احقاق حق خواهد شد.مطالبي كه توسط آقاي بهمن در آخرين كامنت نوشته شده است كاملا غير تخصصي و تكرار حرفهاي بي محتواست و اصالت ندارد.

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۳:۰۷

فکر کنید روزی که مسئولین به فکر بیافتند که به صنعت توریسم اهمیت قائل شوند و این مبالغ گزافی را که مردم ما در آنجاها خرج میکنند به داخل کشور سرازیر نماید. فکر نمیکنم با وجود اینهمه مناطق گردشگری که ما داریم دیگر نیازی به صادرات نفتمان داشته باشیم. یعنی میشود

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۳:۰۵

بعد از ماه رمضان با کلی عبادت و راز و نیاز با خدا برای عید فظ باید به تایلند و آنتالیا رفت؟؟؟؟!!!!!!!!!!بنده با مسافرت مخالف نیستم اما باید با فرهنگ و آیین ما مطابقت داشته باشد.

majied۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۲:۲۴

بابا تور داخلي مثلا كيش ميري سه شب و چهار روز نفري 450 هزار تومان آب ميخوره ادم بره يك كشور ديگه رو ببينه هم كلاس داره هم يه جايي روديده

مشفقی۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۱:۴۵

برادر من قیمتهای تور مناسبند اونی که نا مناسب هست ارزش پول کشورمان هست
من بهمن ماه سال قبل رفتم ترکیه با لیر 720 تومانی اما تو خرداد امسال وقتی رفتم ترکیه لیر شده بود 1200 تومان یعنی در عرض 4 ماه 480 تومان از ارزش پول کشور افت کرده اما تو هر دو بار مسافرت به تابلو صرافیهای اونجا دقت کردم ارزش لیر ترکیه مقابل دلار امریکا تغییر نکرده بود .
پس توری که الان با 3میلیون تومان شمارو می بره مسافرت سال قبل می تونست با 2 میلیون تومان شمارو ببره!!

bahman۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۱:۳۰

متاسفانه کاش این قضیه به همین جا ختم میشد .تازه وقتی شما به کشور مورد نظر می رسید داستان این لیدرها با شما شروع می شه .همون اول یه سری تورهای توریستی تو همون کشورو به شما پیشنهاد می دن به قیمت دلار بعد می گن جا محدوده از این حرفا همونجا مجبور می شید مبلغ سنگینی به دلار برای رفتن به سیروسیاحت اون کشور بپردازید .روز بعد که برگشت به شهر میرید میبینید همون تورهارو اولا خودتون راحت می تونید برید با یک دهم قیمت وتازه جاهایی هستش که تور می برن با همون شرایط یک سوم قیمت؟؟؟؟؟ بدون نظارت سازمان محترم جهانگردی؟؟؟؟

roshd۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۱:۱۹

خوشبحالشون ما که باید خوابشو ببینیم

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۳:۱۱

سوره قصص(79 و 80):
قارون غرق در زينتش به سوى قومش بيرون شد آنهايى كه هدفشان زندگى دنيا بود گفتند اى كاش ما نيز مى داشتيم مثل آنچه را كه قارون دارد كه او بهره عظيمى دارد (79).

و كسانى كه داراى علم بودند به ايشان گفتند واى بر شما پاداش خدا بهتر است براى آن كس كه ايمان آورد و عمل صالح كند و اين سخن را فرا نگيرند مگر خويشتن داران (80).

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۱:۱۷

عمده هزینه ها تورهای خارجی به دلار هست !!! خوب وقتی دلار نسبت به پارسال 2 برابر شده !! قیمت تور هم حداقل دو برابر می شه دیگه!!!!
البته دلار دو برابر نشده ، ارزش ریال نصف شده!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۰:۱۷

متاسفانه مثل همه موسسات دیگر هیچ نظارتی بر این تورها نیست.شکایات از این تورها به میراث فرهنگی راهی به جایی نمی برد و جالب تر این است که خدماتی که این تورها با این قیمت ها ارائه می دهند،خدمات بسیار پایینی است که گاه هموطنان مارا در یک کشور غریب حیران و سرگردان رها می کند که چه کند...

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۰:۱۴

مردِ حسابی دلار شده 2200 میخای از این کمتر بشه
800تومن پولی نیست برا سفر خارج از کشور
وقتی ویلا تو شمال شبی 100تومن باشه سفر به کشورهای همسایه ارزونتر درمیاد
تازه کلاسم دارههههههههههههههههههه

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۲:۵۷

ويلا تو شمال شبي 100 تومن؟ چند ساله شمال نرفتي؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۰:۱۱

خب انتظار داشتید با دلار 2600 تومانی مفت ببرن !

علي۱۳۹۱/۰۵/۲۸ ۱۲:۵۰

نه عزيزم، مفت نبرن، ولي انصاف رو هم رعايت كنن، اين رو از روي تجربه بهت ميگم ، مجريان تورها، در اكثر مواقع سودهاي غيرمتعارف مي‌گيرن.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.