آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

اينتر 1 – رم 3:

توتي، الهام‌بخش فتح سن‌سيرو

رم با برد سه بر يک در خانه اينتر خود را مدعي احتمالي قهرماني اين فصل معرفي کرد.

فرانچسکو توتي ستاره ميدان بود و دو گل ساخت تا رم بتواند اينتر را شکست دهد.

 
اينتر که اعتماد به نفس فراواني از برد هفته پيش گرفته بود براي اولين بار آلوارو پريرا را در ترکيب خود مي‌ديد. اين بازيکن سابق پورتو از عوامل اصلي جذابيت بازي در نيمه اول بود و نمايش فوق‌العاده‌اي داشت.

 
با اين حال رم بود که به گل اول رسيد. در دقيقه 15 بود که الساندرو فلورنتزي که اولين بار بود در سري آ در ترکيب ثابت قرار مي‌گرفت سانتر ديدني فرانچسکو توتي از سمت چپ را با ضربه سر وارد دروازه لوکا کاستلاتزي کرد.

 


اينتر در دقيقه 45 بازي را به تساوي کشاند. وسلي اسنايدر که او هم خوب بازي کرد آنتونيو کاسانو را روانه دروازه حريف کرد و او از لئاندرو کاستان گذشت و ضربه‌اش با برخورد به پاشنه پاي نيکولاس بورديسو و تغيير مسير کامل به تير دروازه برخورد کرد و وارد دروازه مارتن استکلنبرگ شد.

 

پابلو اوسوالدو در دقيقه 67 برتري رم را برگرداند. او با ضربه چيپ تماشايي‌اش توپ را از روي سر کاستلاتزي به گل تبديل کرد. اين بار هم سازنده گل توتي بود.

 

اينتر تلاش کرد به بازي برگردد اما مارکينيو در دقيقه 81 کار را تمام کرد. او از زاويه‌اي بسته روي پاس خوب اوسوالدو دروازه حريف را گشود.

 

اوسوالدو در دقيقه 90 به دليل هندي بي‌مورد کارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد. اما در نهايت رم بود که با درخشش توتي در سن‌سيرو پيروز مي‌شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.