آخرین خبرشومر: به جنگ علیه ایران پایان می‌دهیم
4بازدید
۰

ارائه ارز صادرکنندگان عمده به واردکنندگان

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: به زودی بانک مرکزی ارز برخی صادر کنندگان عمده مثل پتروشیمی را در اختیار واردکنندگان قرار خواهد داد که جزئیات آن به زودی اعلام می شود.

مهدی غضنفری در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی  افزود: دلیلی ندارد تولیدکنندگان و کسانی که مواد اولیه آنها را وارد می‌كنند، کالای خود را انبار کرده و به بازار ارائه نکنند.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد:با این سیاست جدید بانک مرکزی بسیاری از ثبت سفارش‌هايي که در اولویت‌های بالا هستند، ارز دريافت خواهند كرد و روند ورود کالا به بازار عادی خواهد شد.

غضنفری با تاکید بر اینکه کسانی که کالایشان را احتکار می کنند، زیان خواهند دید، گفت: به زودی کالای بیشتری وارد بازار می شود.

وی افزود: اگر سازمان تعزیرات حكومتي چنین ذخیره سازی را مصداق احتکار شناسایی کند، با متخلف برخورد خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.