مرسي بازي مصر با ايران را لغو كرد؟
هرچند رييس فدراسيون فوتبال ايران خبر برگزاري بازي دوستانه با مصر را كذب محض ميداند، اما سايت C.N.N مدعي شد كه محمد مرسي با برگزاري ديدار دوستانه تيم ملي كشورش با ايران مخالفت كرده است.
به گزارش ايسنا، سايت خبري C.N.N مدعي شد كه محمد مرسي رييس جمهور اسلام گراي مصر با برگزاري ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال كشورش با ايران مخالفت كرد و به فدراسيون فوتبال اين كشور اجازه نداد تا اين ديدار كه قرار بود 12 اكتبر در امارات انجام شود، برگزار شود.
CNN مدعي است با فردي نزديك به فدراسيون فوتبال مصر گفتوگو و او نيز اعلام كرده است كه مرسي با برگزاري اين ديدار مخالف بوده است. اين فرد كه هويتش افشا نشده به CNN گفته است: برادلي سرمربي آمريكايي تيم ملي فوتبال مصر موافقت خود را با برگزاري ديدار دوستانه با تيم ملي فوتبال ايران اعلام كرد، اما فدراسيون فوتبال مصر با توجه به وضعيت سياسي بين دو كشور با ارسال نامهاي به رياست جمهوري نظر او را خواستار شد. مسئولان فدراسيون نيز به ما خبر دادند كه رياست جمهوري با برگزاري اين ديدار مخالفت كرده و از كادر فني تيم خواسته است كه خواستار ارائه دليل و تفسير در اين زمينه نباشند.
خبر لغو بازي دوستانه ايران و مصر در حالي از سوي رسانههاي غربي مطرح شده است كه كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال روز گذشته برگزاري بازي تداركاتي با مصر را شايعه خواند و گفت: اين موضع شايعهاي بيش نيست چون تاريخهاي كه اعلام ميكنند مربوط به زماني است كه تيم ملي ما با كره جنوبي بازي دارد و اين غير ممكن است. فدراسيون هيچ اقدامي براي انجام اين بازي نكرده و ما از آن بياطلاعيم.
به نظر ميرسد گفتوگوي اخير محمد مرسي با تلويزيون مصر و تاكيدش بر تقويت روابط با ايران به عنوان كشوري مهم، رسانههاي غربي را به دروغپردازي درباره دخالت رييس جمهور مصر در لغو اين بازي واداشته است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این مرسی معلوم نیست کدوم طرفیه. کلاً اینکاره نیست
حالا انگار رفتيم 7تا 8گلم خورديم بهتر مصريها ابرومو نو خريدند
اینقدر به این مرسی دلخوش نباشید او مثل عربستان بدنبال سلطه بر جهان اسلام است و می خواهد بگوید حرف اول رو بین کشورهای اسلامی می زند
چرا اینقدر اصرار دارید مرسی رو حامی خودتون معرفی کنید؟
ما تا دیروز از اخوان حمایت می کردیم حالا چی شد
دو تا تیم آبکی؟؟؟؟بهترررررررر
اگراين مطلب درست باشدفدراسيون جهاني بايداقدام قانوني نمايد
چشم - من فدراسیون جهانی هستم. امر دیگه ای نبود؟
باشه محکوم میکنیم
خوب شد میخاستیم بریم دو سه تا بخوریم آبرومون بره !!!
در اين شكي نيست كه مرسي با جمهوري اسلامي ايران مخالفه پس ما بايد هوشيار باشيم و الكي دلمو نو خوش نكنيم
دلمون رو خوش نکنیم چیه ؟
دست مریضا برادر مرسی!!!خداقوت!
منظورتون "دست مريزاد" بوده ديگه؟! نه؟!
دست مریزاد
از اول اعلام خبر این بازی، بدون هماهنگی با مسئولان ایرانی بوده و یک شیطنت رسانه ای بود. خوب شد که مسئولان فدراسیون از اول هم دم به تله ی این تئاتر ندادند.
مرسی یک سلفی است و یا در خوش بینانه ترین حالت، کاملا تحت تاثیر سلفی های مصر است. حتی اگر این خبر دروغ باشد
تو از کجا میدونی سلفیه؟ تازه خود سلفی ها هم به گروه های مختلفی تقسیم بندی میشن
تا دیروز که امید به رفاقت داشتید این هارو نمیگفتید!!
موضوع روابط باایران ربطی به سلفی بودنش ندارد چرا که سلفی ها هم در زمان حاضر علاقه به ضد غرب نشان دادن خود دارند حتی حکومت شیعه کنونی عراق هم با احتیاط ارتباط با ایران را علنی میکند و در خیلی موارد علاقه دارد که ظاهری مخالف داشته باشد باید هم دولت و هم ملت ایران با این مسئله کنار بیایند و کسانی را که کمی از ایران فاصله میگیرند را دورتر نکنند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.