آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

آغاز طرح توسعه مسجد النبی (ص)

یک مقام عربستانی: با پایان مناسک حج طرح توسعه مسجد النبی(ص) به اجرا گذاشته می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری رسمی مصر( منا) ، محمد العلی مدیر بخش توسعه مدینه منوره با بیان این خبر گفت:‌ ‌این طرح که با توصیه ملک عبدالله بن عبدالعزیز تهیه شده است از ماه آینده اجرایی می شود .

عبدالواحد حطاب مدیر روابط عمومی تولیت مسجد النبی(ص) درباره طرح مذکور گفت:‌«به موجب این طرح مسجد النبی(ص) با ساخت یک میلیون و بیست هزار و پانصد متر مربع فضای مسقف و صحن توسعه خواهد یافت».

حطاب گفت:« در طرح جدید بنای ساختمانی مسجد النبی تا پذیرایی یک میلیون نمازگزار توسعه می یابد و صحن های مسجد نیز قادر خواهند بود 600 هزار نفر را در خود جای دهند  ضمن اینکه مسجد النبی با حفظ استانداردهایی برای سهولت رفت و آمد، از چهار جهت برای زایران قابل دسترس خواهد بود و بخش های خدماتی ویژه ای نیز در این مکان دایر خواهد شد‌.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.