آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

فوتبال جوانان آسیا ـ امارات؛ شيرخفته قاره بیدار شد

ایران، کویت را شش تایی کرد

تیم ملی فوتبال جوانان ایران، با پیروزی پرگل از پس تیم کویت برآمد و به مرحله یک چهارم رقابت‌های قهرمانی آسیا راه یافت. در دیگر بازی این گروه، تیم‌های امارات و ژاپن به تساوی بدون گل رسیدند و به این ترتیب، ایران با هفت امتیاز صدرنشین شد، ژاپن با چهار امتیاز به مقام دوم رسید و امارات با سه امیتاز و کویت با یک امتیاز در مکان‌های بعدی جای گرفتند.

ایران، کویت را شش تایی کرد
در مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال قهرمانی جوانان آسیا و انتخابی جام جهانی، تیم ملی جوانان ایران که در دو دیدار نخست خود در مرحله گروهی رقابت‌های قهرمانی آسیا توانسته بود با نتیجه دو بر صفر، ژاپن را از پیش روی بردارد و برابر امارات میزبان مساوی کند، در سومین دیدار خود، با نتیجه پرگل شش بر صفر، تیم کویت را شکست داد تا با هفت امتیاز به عنوان تیم نخست از گروه اول این رقابت‌ها به جمع هشت تیم بر‌تر قاره راه یابد.

به گزارش «تابناک»، در این بازی که قضاوت آن بر عهده کیم دونگ جین از کره‌جنوبی بود، ولید مشاعی‌زاده (۲۸)، احسان پهلوان (۵۳)، سردار آزمون (۵۸)، حسین فاضلی (۶۳ و ۸۴) و روزبه چشمی (۸۱) شش گل ایران را به ثمر رساندند.

بنا بر این گزارش، تیم ایران با توجه به صدرنشینی در گروه نخست، باید با تیم دوم گروه دوم روبه‌رو شود. در گروه دوم، تیم‌های عراق و کره جنوبی به مرحله بعد راه یافتند و بدین ترتیب، ایران باید در مرحله بعد به مصاف تیم ملی کره جنوبی برود.

این رقابت‌ها حکم مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۱۳ کلمبیا هم را دارد.

پیش از این بازی، بروبچه‌هاى تیم ملى جوانان فوتبال کشورمان در گام نخست، قوی‌ترین حریفشان را که مدعى اول قهرمانى هم به شمار می‌رفت، یعنى تیم ملى ژاپن را با نتیجه دو بر صفر شکست دادند و در دومین بازی مقابل امارات به تساوی رسیدند.

لابد مى‌دانید که در سال‌هاى گذشته و در مسابقات قهرمانى جوانان قاره کهن جوان‌هاى ژاپنى همیشه یکپاى جدى قهرمانى بودند، کما اینکه چشم بادامى‌هاى سرزمین آفتاب تابان در جام جهانى جوانان نیز معمولا نتایجى خوب و افتخارات بسیارى به دست آ‌ورده‌اند. با این حال شیربچه‌های ایرانى بدون اینکه ترسى از حریف صاحب اعتبارشان به دل راه بدهند، چنان توفانى به پا کردند که ژاپنى‌ها در طول بازى فقط چند مرتبه توانستند روى دروازه ما خطر ایجاد کنند، چرا که ایران آن روز عالى بازى کرد، پس از این پیروزى بود که یکباره نگاه همه کار‌شناسان و حاضر مسابقات و حتى مسئولین فیفا به جوانان ما تغییر کرد و گویى این جمله را در گوش یکدیگر زمزه مى‌کردند که؛ انگار شیرخفته قاره دوباره پیدا شد!

مرحله یک چهارم نهایی:

یکشنبه ـ ۲۱/۰۸/۱۳۹۱

بازی شماره ۲۵: ایران ـ کره‌جنوبی، ساعت ۱۴:‌۳۰، ورزشگاه فجیره شهر الفجیره
بازی شماره ۲۶: عراق ـ ژاپن، ساعت ۱۶:‌‌۳۰، ورزشگاه امارات شهر رأس الخیمه

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ولی غلامی۱۳۹۱/۰۸/۱۸ ۰۰:۲۲

همراهان استقلال چقدر دارن زیاد میشن : استقلال،پیکان،تاجیکستان و حالا هم کویت

علیرضا۱۳۹۱/۰۸/۱۸ ۰۱:۵۳

بحرین یادت رفت

اس اس۱۳۹۱/۰۸/۱۸ ۰۰:۱۰

تبریک میگم برد تیم ملی رو ...خدا رو شکر مبینم این ته جدولیا هم زبون باز کردن,مدتی بود پیداشون نبود :)

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۳:۵۶

اقا محمد مگه عربه اخر بازی چی کار کرد ؟؟ تلویزیون که پخش نکرد بازی را و ثابت کرد که ملی نیست!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۳:۴۱

ایشالا بچه های بزرگسال هم ازبک رو 6 تایی کنن تا دل ملت شاد بشه.

مازیار۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۳:۲۲

آفرِِِِِیـــــــــــــــــــــــــــــــن

ZODIAC۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۳:۱۹

این جوان ها می بینید جوگیر می شن و براحتی تو بازی پای فینال می بازن !!! کار روانی باید انجام بدن روی این تیم

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۳:۱۶

eyvallllllllllll

ملوانی۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۳:۰۹

لطفا بگین ماشلا

ناشناس۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۳:۰۵

شيرخفته قاره بیدار شد

عباس۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۲:۴۹

آفرین به این جوونا به امید قهرمانی :)

محمد۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۲:۴۶

اونوقت بگین فوتبال دو قطبی بده پرسپولیس 6 تا زد همه دست به کار شدن
بخدا شوخی نکردم

mka۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۲:۴۵

وای که چه حالی داری
شش تا،شش تا گل زدن

محمد۱۳۹۱/۰۸/۱۷ ۲۲:۳۴

البته شیرینی برد رو بی ادبی اون عربی که آخر بازی اخراج شد یکمی تلخ کرد
ولی استقلال کویت پیوندتان مبارک (: :)

km۱۳۹۱/۰۸/۱۸ ۰۱:۱۴

البته پیکان رو جا انداختی و الشباب

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.