آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

اعتصاب غذای دو نماینده مجلس ترکیه

دو نماینده کرد در مجلس ملی ترکیه روز پنجشنبه در حمایت از زندانیانی که 58 روز است در زندانهای این کشور در اعتصاب غذا به سر می برند؛به دلیل پذیرفته نشدن خواسته های آنان توسط دولت آنکارا، اعتصاب غذای نامحدودی را آغاز کردند.

به گزارش ایرنا، خانم ˈامینه آینهˈ و ˈاوزدال اوچرˈ دو نماینده از حزب مخالف صلح و دمکراسیˈ و عضو دائمی تشکل موسوم به ˈکنگره جامعه دمکراتیکˈ امروز در شهر کردنشین دیاربکر اقدام به اعتصاب غذا کردند.

اوزدال اوچر گفت: این دو تن بنابه تصمیمی که در کنگره جامعه دمکراتیک اتخاذ شده است، در حمایت از زندانیان و محکومینی که 58 روز است در اعتصاب غذا به سر می برند، دست به چنین اعتصابی زده اند.

اوچر تصریح کرد تا زمانی که اعتصاب غذای زندانیان ادامه یابد، وی به همراه خانم آینه نیز در اعتصاب غذا به سر خواهند برد.

او با اشاره به اینکه دولت آنکارا هنوز اقدام مشخصی در خصوص عملی کردن درخواست های زندانیان انجام نداده است ، مردم ترکیه را نیز به حمایت از زندانیانی که هر روز بیشتر به مرگ نزدیک می شوند، دعوت کرد.

این دو نماینده مجلس ترکیه درحالی دست به اعتصاب غذا می زنند که دولت آنکارا ضمن قبول بخشی از خواسته های زندانیان در خصوص استفاده از زبان مادری، خواستار پایان یافتن اعتصاب غذای زندانیان شده است.

، ˈبلند آرینچˈ معاون نخست وزیر و سخنگوی دولت آنکارا به دنبال نشست هیات وزیران ترکیه در آنکارا در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد که ˈرجب طیب اردوغانˈ نخست وزیر ترکیه به ˈسعدالله ارگینˈ وزیر دادگستری دستورات لازم را جهت فراهم کردن امکان قانونی برای دفاع محکومان و زندانیان در دادگاهها به زبان مادری را، صادر کرده است.

وی افزود: از محکومین و زندانیانی که دست به اعتصاب غذا زده اند، می خواهیم به خاطر خانواده و دوستداران خود، به اعتصاب غذای نامحدود پایان دهند.

شماری از زندانیان در 72 زندان ترکیه دست به اعتصاب غذا زده اند. این اولین باری است که دولت آنکارا در خصوص قبول خواسته های زندانیان نرمش و عقب نشینی می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.