آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

حاشیه دیدار استقلال - پیکان

 هواداران استقلال علیه علی کریمی و رئیس سازمان صدا و سیما شعار سر دادند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی‌که استقبال بسیار کمی از دیدار استقلال و سپاهان شده و حدود 4هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند اما این عده به محض دیدن امیر قلعه‌نویی علیه عزت الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما شعار سر دادند. قلعه‌نویی از تماشاگران استقلال می‌خواست شعار ندهند.

* هواداران استقلال همچنین با دیدن جواد نکونام در ورزشگاه علیه علی کریمی هم شعار سر دادند. نکونام به دلیل اخراج در دیدار با سپاهان در این بازی محروم است. علی کریمی از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان یکی از سه نامزد مرد برتر سال آسیا 2012 انتخاب شده است.

* علی امیری، علی نظری جویباری، امین نوروزی، شاهرخ بیانی و مهدی فنونی‌زاده از مسئولان استقلال هستند که در جایگاه ویژه حضور دارند.

* احمد کعبیان‌پور مربی پیکان، سیموئز مربی تیم ملی و مارکار آقاجانیان از اعضای کادر فنی تیم ملی نیز در ورزشگاه و جایگاه ویژه حضور دارند.

* میلاد میداودی، مهدی رحمتی، پژمان منتظری و سیاوش اکبرپور بازیکنانی از استقلال بودند که به سمت عبدالله ویسی رفتند و قبل از بازی با او خوش و بش کردند.

* هواداران استقلال خسرو حیدری را با شعار «حیدری فابرگاس» تشویق کردند. این شعار نوعی اعتراض به عادل فردوسی‌پور بود که چند هفته پیش به این شعار واکنش نشان داد.

*امیر قلعه‌نویی نیز پیش از آغاز مسابقه به سمت عبدالله‌ ویسی رفت و با او خوش و بش کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.