آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1169بازدید

بوش براي گفتگو با کرزاي وارد کابل شد

جرج بوش اوايل بامداد امروز دوشنبه در تاريکي شب ابتدا وارد پايگاه هوايي بگرام شد و سپس از انجا به کابل رفت.

جرج بوش رييس جمهور امريکا بامداد امروز به طور غير منتظره در پايان ديدار مخفيانه خود از عراق وارد کابل پايتخت افغانستان شد.

خبرنگار خبرگزاري فرانسه که از همراهان بوش است گفت بوش در کابل است و قرار است با حامد کرزاي رييس جمهور افغانستان ديدار کند.
جرج بوش اوايل بامداد امروز دوشنبه در تاريکي شب ابتدا وارد پايگاه هوايي بگرام شد و سپس از انجا به کابل رفت.
خبرگزاري فرانسه اعلام کرد بوش قرار است با حامد کرزاي رييس جمهور افغانستان گفتگو و براي سربازان امريکايي مستقر در افغانستان سخنراني کند.

بوش در پايگاه هوايي بگرام گفت مي خواهد از کرزاي قدرداني کند و به مردم افغانستان بگويد که امريکا در کنار انها است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.