آخرین خبراعلام زمان تشییع پیکر حسن حبیبی
1بازدید

ناکارآمدی نظام مالیاتی عمده ترین ضعف بودجه 92

هادی حق شناس کارشناس اقتصادی با بیان اینکه افزایش پایه مالیاتی می تواند منبع مطمئن مالی برای اقتصاد کشور باشد گفت: رویکرد دولت باید اتخاذ تدابیر مناسب برای اخذ حجم مالیات از تمامی منابع اقتصادی کشور باشد.

هادی حق شناس درگفتگو با ایلنا در مورد درآمد بودجه 92 و عدم وابستگی آن به نفت اظهار داشت: با توجه به اینکه در سال جاری نزدیک به 40 هزار میلیارد تومان مالیات اخذ شده است دولت توانایی آن را دارد که دربودجه 92 مالیات بیشتری را ازمنابع مختلف اخذ کنند.

حق شناس در عین حال ناکارآمدی نظام مالیاتی کشور را یکی از عمده ترین ضعف های بودجه 92 برای جذب نقدینگی مالیاتی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 60 درصد مشمولین مالیاتی که 20 درصد آن متعلق به اقتصاد زیرزمینی است مالیات پرداخت نمی کنند و این می تواند زنگ خطری برای بودجه 92 باشد.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: در شرایط رکود تورمی حجم وصول مالیات برای یک کشوری مانند ایران که اقتصاد آن تک محصولی است بسیار مهم است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.