آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

هشدار درباره مسابقات ماهواره‌ای

 
رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی با هشدار در خصوص کلاهبرداری در قالب مسابقات ماهواره‌ای گفت: مالباختگان می‌توانند با مراجعه به دستگاه قضائی شکایت کنند.
 
سرهنگ مهرداد امیدی در گفتگو با مهر اظهار داشت: شهروندانی که در مسابقات شبکه های ماهواره ای از جمله مسابقات پیامکی برخی شبکه های فارسی زبان شرکت کرده و به بهانه ارسال جایزه مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند می توانند با مراجعه به دستگاه قضایی از این افراد شکایت کنند.
 
وی ادامه داد: ممکن است این شبکه ها با پرسیدن سوال های بسیار آسان اقدام به برگزاری مسابقه کنند و پس از برنده شدن فرد برای ارسال جایزه پول دریافت می کنند. این افراد پس از واریز پول جایزه ای کمتر از میزان اعلام شده را برای افراد ارسال می کنند.
 
رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری افزود: افرادی که در دام این شبکه های ماهواره ای گرفتار شده اند می توانند برای شکایت به مراجعه قضائیی مراجعه کنند. البته با توجه به اینکه آنها کلاهبرداران مبلغ کمی از هر فرد کلاهبرداری می کنند، بسیاری از افراد حاضر به شکایت نمی شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

نازنین۱۳۹۱/۱۰/۰۲ ۱۴:۱۲

حقشونه.ادم عاقل مگه گول میخوره بعضی هاوقتی فکر میکنند هر چیزی که تو ماهواره هست عالیه و کورکورانه پول به حسابشون میریزن حقشونه که پولشونو بخورن.بابا یه کمی فکر کنید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.