آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

گواردیولا بهترین مربی جهان است

 رئیس سابق باشگاه بارسلونا اعتقاد دارد پپ گواردیولا بهترین مربی جهان است.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، پپ گواردیولا پس از پایان فصل گذشته نیوکمپ را ترک کرد تا وقفه‌ای در دوران مربیگری‌اش ایجاد شود و هدایت بارسلونا را به تیتو ویلانووا سپرد.

خوان لاپورتا که یکی از دوستان نزدیک گواردیولا به شمار می‌رود، بر این باور است که پاری‌سن‌ژرمن با شیوه‌های مربیگری گواردیولا سازگار نیست و او در تیمی مشغول خواهد شد که به او اجازه دهد، خلاقانه کار کند.

وی در این باره اظهار داشت: فکر می‌‌کنم پپ سال آینده مربیگری را از سر بگیرد. او شخصیتی بزرگ و ایده‌هایی بسیار روشن دارد و بسیار باهوش است.

لاپورتا اضافه کرد: افتخار دوستی با او را دارم و از نظر من او بهترین مربی جهان است.

وی خاطرنشان کرد: تمام باشگاه‌های بزرگ می‌توانند گواردیولا را به خدمت بگیرند. چه چیزی او را قانع خواهد کرد؟ او دوست دارد خلاق باشد.

رئیس سابق باشگاه بارسلونا افزود: دلایل زیادی برای تحت تأثیر قرار دادن تصمیم وی وجود دارد. او تمام این دلایل را بررسی خواهد کرد. من فکر می‌کنم او قدرتی می‌خواهد تا در تمام موضوعات ورزشی تصمیم‌گیری کند و برای کار کردن در آن راحت باشد.

وی ادامه داد: معلوم نیست پاری‌سن‌ژرمن چگونه می‌خواهد گواردیولا را قانع کند که در آنجا مربیگری کند. مطمئن نیستم که سن‌ژرمن شرایط کافی برای جذب او را داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.