آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

آزادي اهورا از دست گروگانگيران

فرمانده انتظامي استان ايلام با اشاره به آزادي گروگان 9ساله از دست ربايندگان، گفت: طلبکاران وقتي نمي توانستند بدهي خود را از پدر «اهورا» بگيرند نقشه ربودن او را کشيدند.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از پايگاه پليس، سردار علي دولتي گفت: چهار روز پيش بود که خبر ربايش پسربچه اي 9ساله با تاخير به اطلاع مرکز فوريت هاي پليسي110 شهرستان «شيروانچرداول» رسيد.

وي افزود: «اهورا» که 9 سال بيشتر نداشت ساعت هفت صبح که عازم رفتن به مدرسه بود توسط چند نفر ناشناس به زور سوار يک خودرو شده وربوده شد.

فرمانده انتظامي استان ايلام اضافه كرد: پس از گذشت يك ساعت موضوع از طريق خانواده پسربچه ربوده شد به پليس گزارش شد که با توجه به تاخير بوجود آمده ، آدم ربايان از منطقه خارج و اهورا را به يکي از استان هاي همجوار انتقال داده بودند.

وي تصريح کرد: ماموران پليس آگاهي واطلاعات انتظامي استان و شهرستان شيروانچرداول پس از اطلاع از اين موضوع بلافاصله در محل حاضر و تحقيقات خود را آغاز کردند.

اين مقام مسوول انتظامي افزود: تحقيقات پليس مشخص کرد که قصد آدم ربايان از اين اقدام اختلافات مالي با پدر پسربچه ربوده شده بوده است.

سردار دولتي با اشاره به اينکه پدر اين پسربچه در زندان به سر مي برد، اظهارداشت: آدم ربايان وقتي نمي توانستند طلب خود را از پدر بگيرند دريک اقدام جنون آميز اقدام به ربودن كودك  9 ساله  وي مي کنند.

وي اضافه كرد: پس از ساعت ها کار اطلاعاتي عاملان اصلي اين آدم ربايي شناسايي و طي سه روز گذشته تعداد 11 نفر دراين رابطه دستگير شدند.

فرمانده انتظامي استان ايلام خاطرنشان کرد:سرانجام بامداد امروز و پس از تلاش بي وقفه کاراگاهان پليس آگاهي، ماموران پليس اطلاعات استان و شهرستان «شيروانچرداول» عامل اصلي اين آدم ربايي وقتي عرصه را برخود تنگ ديد پسربچه ربوده شده را آزاد کرد و خود نيز دستگير شد.

وي با اشاره به اينکه عامل اصلي اين آدم ربايي از افراد شرور و سابقه دار بوده است، افزود: پسربچه صحيح وسالم صبح امروز تحويل خانواده اش شد.

سردار دولتي با تاکيد بر اين نکته که استان ايلام جايي براي جولان افراد شرور نيست از همکاري و هماهنگي خوب دستگاه قضايي، نيروهاي امنيتي، فرماندار و اعضاي شوراي تامين شهرستان «شيروانچرداول» که در آزادي اين پسربچه نقش داشتند تقدير و تشکر کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.