آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۵

اختلالات اینترنت جدی نبود؛ رسانه‌ها بزرگش کردند

مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره اختلالات اخیر اینترنت کشور گفت: در حال حاضر شبکه اینترنت کشور از نظر مباحث زیرساختی هیچ‌گونه اختلالی ندارد و همه چیز طبیعی است.

به گزارش ایسنا، مهدی خدایی گفت: از لحاظ تامین پهنای باند در شرکت ارتباطات و زیرساخت هیچ مشکلی وجود ندارد و از این بابت همه چیز طبیعی است.

وی در عین حال یادآور شد: اختلالاتی که به واسطه تامین پهنای باند در اینترنت کشور رخ داد، بسیار کوتاه مدت بود. این مشکل به دلیل آن ایجاد شده بود که امکان تهیه پهنای باند از یکی از درگاه‌های شمالی کشور دچار اختلال شده بود که بلافاصله درگاه‌های دیگر جایگزین این درگاه شد و پهنای باند لازم تهیه شد.

خدایی همچنین عنوان کرد: این اختلال بسیار کوتاه مدت بود و شاید به 24 ساعت هم نمی‌رسید و به همین دلیل ممکن بود برای دوره‌ای بسیار کوتاه کاربران در ساعت پیک مصرف تا حد کمی افت کیفیت را حس کنند.

مدیر کل روابط عمومی زیرساخت در عین حال یادآور شد: وضعیت اینترنت کشور طی این مدت مشکل خاصی نداشته و بحث بر روی اختلالات اخیر موضوعی بوده که رسانه‌ها آن را بزرگ کرده‌اند.

وی همچنین یادآور شد: مخابرات و شرکت‌های PAP باید در سرویس‌های خود نوعی بازنگری داشته باشند چرا که ممکن است بخشی از این مشکل به آن‌ها مربوط شود که پهنای باند خود را بیش از حد میان کاربران تقسیم می‌کنند.

خدایی در پایان با تاکید مجدد بر این که در حال حاضر تا جایی که به مباحث زیرساختی مربوط می‌شود، شبکه اینترنت کشور هیچ اختلال و مشکلی ندارد، اظهار کرد: هر یک از شرکت‌ها و استان‌ها هم که نیاز به پهنای باند بیش‌تر داشته باشند ما برای تامین آن آماده هستیم و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یاسر۱۳۹۱/۱۱/۰۶ ۱۲:۵۹

اختلال همچنان ادامه دارد...

ناشناس۱۳۹۱/۱۰/۲۵ ۱۳:۳۳

بابا 10 روز اختلال داشتن کجای کارید؟

ناشناس۱۳۹۱/۱۰/۲۵ ۱۳:۲۹

"تا جایی که به مباحث زیرساختی مربوط می‌شود"

غیر زیرساختی چی؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۱/۱۰/۲۵ ۱۳:۱۶

تو شیراز همچنان بعضی از سایت ها از جمله بانک سامان باز نمی شه و همچنان time oute زیاد میده..و سرعت نسبت به قبل کمتر شده البته اینا از نظر شرکت ارتباطلات چیز مهمی نیشت

ناشناس۱۳۹۱/۱۰/۲۵ ۱۲:۳۴

24 ساعت براشون بسیار کوتاه مدت محسوب میشه!!!!!!!!!

البته در حقیقت 4 روز اختلال داشت. ما که میدونیم آمار واقعی کشور میشه آمار دولتی ضربدر 4! در تمام زمینه ها!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.