آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

انتقاد کاخ سفید از سخنان مرسی

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، «کاخ سفید» روز سه شنبه شدیدا اظهارات «محمد مرسی» در سال 2010 علیه یهودی ها را محکوم کرد.

در سال 2010، «حسنی مبارک» دیکتاتور سرنگون شده مصر همچنان در قدرت بود و محمد مرسی در آن زمان یکی از رهبران گروه اخوان المسلمین مصر به شمار می آمد.

«جی کارنی» سخنگوی کاس سفید در جمع خبرنگاران گفت: کلماتی که مرسی از آن استفاده کرده «به شدت اهانت آمیز» بوده و مقامات آمریکایی نگرانی خود در این باره را اعلام کرده اند.

روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در گزارشی نوشت مرسی سه سال پیش طی سخنانی به عنوان رهبر سیاسی اسلامی از مصری ها خواست تا فرزندان و نوه هایشان را با نفرت از یهود و صهیونیست ها تربیت کنند.

این روزنامه نوشت که مرسی مدتی بعد در مصاحبه تلویزیونی صهیونیست ها را خون آشامانی توصیف کرده که به فلسطینی ها حمله کرده و نوادگان میمون ها هستند.

البته کارنی در سخنان خود گفت مرسی به عنوان رئیس جمهور مصر به عنوان میانجی در توقف درگیری ها میان اسرائیل و جنبش حماس فعالیت کرده و بر حمایت از توافقنامه صلح بین مصر و اسرائیل نیز تاکید کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.