آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

حفظ انقلاب اسلامی کاری الهی است

نماینده مردم ارومیه در خانه ملت با اشاره به نقش ولی‌فقیه در تثبیت آرمان‌های انقلاب، خاطرنشان‌ کرد: با توجه به اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی در هیچ کجای دنیا ناشناخته نیست، این نظام نیز بدون رهبری و ولایت ارزشی ندارد.

عابد فتاحی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: حفظ انقلاب اسلامی کاری الهی است چون با وجود اینکه همه آفات از درون و برون علیه این انقلاب شکل می‌گیرد اما نظام هر روز قدرتمند از دیروز می‌شود.

وی، در ادامه افزود: کسانی که از بیرون برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نسخه می پیچند چون با مردم و فرهنگ و اعتقادات آنها شناخت سطحی و ظاهری دارند در نتیجه نسخه آنها بی‌تاثیر و گاه از روی غرض ورزی است.

به گفته وی، اگر مسئولان مشکلات نظام را در زمان لازم تشخیص و نسبت به رفع آن اقدام لازم را انجام ندهند کشور و انقلاب دچار خسران می‌شود.

وی، در ادامه افزود: اختلاس، فساد و رشوه در در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جایی ندارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکیدکرد: نباید مسئولانی که خواهان رشوه و پارتی‌بازی و اختلاس هستند به نظام وارد شوند چون مردم را نسبت به نظام بی‌اعتماد و بدبین می‌سازند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.