آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

پلیس افتخاری در ایام نوروز می‌آید

فرمانده نیروی انتظامی درخصوص پلیس افتخاری گفت: راه‌اندازی این پلیس در نیروی انتظامی، در گذشته براساس قانون پیش‌بینی شده بود اما به‌تازگی دستورالعمل اجرایی آن ابلاغ شده است و ما تلاش می‌کنیم تا در ایام نوروز از بخشی از این پلیس، استفاده کنیم‎.

به نوشته همشهری آنلاین سردار اسماعیل احمدی‌مقدم ادامه داد: البته در گذشته از این نیروها تحت عنوان نگهبان محله، پلیس‌یار جوان و نوجوان، فرهنگ‌یاران ترافیکی یا بازرسان نامحسوس استفاده می‌شد اما امروز از این نیروها، سازمان یافته‌تر و با پشتوانه حقوقی و قانونی، بهره‌مند می‌شویم.

وی همچنین یادآور شد: پلیس افتخاری در حوزه‌هایی ورود پیدا می‌کند که به‌عنوان ضابط قضایی نباشد و عمدتا در اموری همانند اقدامات انضباطی، فرهنگی، ترافیکی و آموزشی از آنان استفاده می‌شود. 

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر ارسال پیامک تحت عنوان بخشودگی جریمه‌های رانندگی، گفت: این موضوع کذب محض است و پلیس به‌دنبال شناسایی منبع ارسال پیامک‌هاست ، البته ارسال این نوع پیامک‌ها، شیطنت از سوی برخی سودجویان به‌منظور کسب درآمد بیشتر است. 

احمدی‌مقدم گفت: نیروی انتظامی به هیچ عنوان برابر قانون حق بخشیدن جریمه‌های رانندگی را ندارد و تنها درصورت احتمال بروز اشتباه از سوی پلیس، جریمه‌ها بخشوده خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.