آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

حمایت هواداران از فتح‌الله‌زاده/گلزنی منتظری برای آبی‌ها

حاشیه استقلال و نفت آبادان 2

 هواداران استقلال شعار دادند عباسی، فتح‌الله‌ استقلال قهرمان و به این ترتیب از مدیر عامل مستعفی حمایت کردند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، هواداران استقلال که حدود 14 هزار نفر هستند در واکنش به خبر استعفای علی فتح‌الله‌زاده شعار می‌دادند عباسی (وزیر ورزش) فتح‌الله استقلال قهرمان و به این ترتیب از فتح‌الله‌زاده حمایت کردند.

* سیاوش اکبرپور و فرهاد مجیدی بین دو نیمه بدن‌هایشان را گرم کردند که هر دو در نیمه دوم به میدان آمدند.

* سیامک سرلک بازیکن نفت آبادان قبل از آنکه به عنوان بازیکن تعویضی به میدان برود به سمت قلعه‌نویی رفت و با او دست داد و رخصت گرفت و به میدان رفت.

* بلندگوی ورزشگاه چند بار پیروزی تیم کشتی آزاد ایران برابر آمریکا را در رقابت‌های جام جهانی تهران تبریک گفت.

* فرهاد مجیدی در دقیقه 66 یک موقعیت در آفساید به ثمر رساند که کمک داور به درستی آفساید وی را اعلام کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

آبادانی۱۳۹۱/۱۲/۰۳ ۲۱:۳۰

درسته گه صنعت نفت باخت ولی بازی بسیار زیبایی از خود نشان داد و پیروزی استقلال به زحمت بدست آمد.از حاشیه های بازی که به آن اشاره نشد طرفداری خیابانی از تیم تهرانی بود که امیدوارم به شدت به ایشان تذکر داده شود هر چند سعی کرد با تعریف از صنعت نفت جانبداری را از تیم استقلال کمرنگ جلوه دهد.از طرفی اعلام نظر شخصی در مورد نشان دادن پرچم برزیل بود که اصلا به ایشان ارتباطی نداشت.ضمنا باید خاطر نشان کرد که علاقه باور نکردنی مردم آبادان به فوتبال خصوصا فوتبال برزیل باعث شده به عنوان تمثیل از پرچم برزیل استفاده کنند و این باعث نمیشود که علاقه مردم خونگرم آبادان به کشورشان کم شود.
فقط صنعت نفت آبادان
آبادان برزیلته

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.