آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
6بازدید
۰

زمان پایان مهلت یک هفته ای خودروسازان

رئیس شورا و مرکز ملی رقابت با بیان اینکه مهلت یک هفته ای خودروسازان برای ارائه اطلاعات و درخواست های خود درباره قیمت آن رو به اتمام است ، گفت: منتظر دریافت اطلاعات خودروسازان تا روز دوشنبه یا سه شنبه هستیم.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، جمشید پژویان افزود: اگر اطلاعات مورد درخواست به دست ما نرسد، شورا مطابق قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی وظیفه دارد با موارد تخطی برخورد  و مجازات هایی را هم اعمال کند.

وی اظهار داشت : در جلساتی با خودروسازان و مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت تأکید کردیم اطلاعات و درخواست های خودروسازان در اختیار ما قرار گیرد و بحث و بررسی را درباره دستورالعمل تعیین قیمت خودرو آغاز و به زودی نهایی کنیم.

وی افزود: این هفته هم با آقای غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت و محمدصادق مفتح قائم مقام وزیر دیداری داشتیم و توافق شد وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمینه ارائه اطلاعات و همچنین معرفی کارشناسان دارای تجربه خود به مرکز ملی رقابت همکاری کند تا به همراه کارگروه تعیین دستورالعمل قیمت خودرو هر چه سریعتر این دستور تهیه و تصویب شود.

پژویان تصریح کرد: رغبت زیادی داریم این دستورالعمل هر چه سریعتر تهیه و اجرا شود و این کار را به سرعت انجام خواهیم داد.

وی افزود: به محض اینکه اطلاعات مورد انتظار و درخواست خودروسازان برسد ، اقدامات خود را آغاز می کنیم.

رئیس شورا و مرکز ملی رقابت گفت: روش و سیاست این نهاد مانند کمیته های معمولی نیست که با رأی گیری تصمیم گیری می کنند بلکه بر مبنای نظریه های اقتصادی و علمی و قابل اطمینان از لحاظ کارایی تلاش خواهیم کرد دستورالعملی تهیه شود که به کارایی فعالیت خودروسازان ، افزایش تولید ، افزایش بهره وری کمک می کند و نتیجه همه این تلاش ها کاهش قیمت خواهد بود ، خودروسازان هم از بازار خارج نمی شوند و همزمان به مصرف کنندگان نیز اجحاف نمی شود.

پژویان گفت: تعیین قیمت مطلوب و بهینه در چنین فضای انحصاری مد نظر ماست و تمایل داریم هر چه سریع تر به نتیجه برسیم.

پژویان گفت: امیدواریم اطلاعات مورد انتظار دریافت شود و کارگروه تعیین دستورالعمل قیمت به پیشرفت های لازم برسد تا در جلسه یکشنبه هفته آینده به چارچوب کلی برسیم و به سرعت تصمیم گیری و دستورالعمل نهایی و مصوب به خودروسازان ابلاغ شود.

وی افزود : تلاش خواهیم کرد این دستورالعمل تا پایان سال نهایی و ابلاغ شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.