آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2482بازدید

هنيه: هرگز تسليم نخواهيم شد

نخست وزير منتخب فلسطين در يك سخنراني كه از شبكه‌هاي تلويزيوني پخش شد گفت: حتي اگر خون ما در خيابان‌ها جاري شده يا بدنمان تكه‌تكه شود، تسليم نخواهيم شد.

به گزارش فارس، "اسماعيل هنيه" شنبه شب طي يك نطق تلويزيوني اعلام كرد: نهضت اسلامي در برابر حملات مرگبار اسرائيل حتي در صورتي كه قلمرو فلسطين را نابود كنند، تسليم نخواهد شد.

وي افزود: ما با اعتماد كامل اعلام مي‌كنيم كه حتي اگر در پاي چوبه‌هاي دار اعدام شده يا خون ما در خيابان‌ها جاري شود يا اعضاي بدنمان تكه تكه شود، ما فقط در برابر خدا تعظيم كرده و فلسطين خود را هرگز رها نخواهيم كرد.

هنيه ادامه داد: ما آرام نخواهيم نشست و حتي اگر اسرائيل بخواهد نوار غزه را از ريشه نابود كرده و هزاران تن از ما را بكشد، تسليم نخواهيم شد.

او افزود:همه جا را خون گرفته است. در هر خانه‌اي و خياباني شهيد و زخمي وجود دارد. غزه امروز با خون آراسته شده است. احتمال شهيد يا زخمي شدن افراد بيشتري وجود دارد اما غزه هرگز شكست نخورده و تسليم نخواهد شد.

جنگنده‌هاي "اف16 "رژيم صهيونيستي امروز به صورت هم‌زمان ، پايگاههاي حماس و مناطق مسكوني از شمال غزه تا جنوب را هدف قرار دادند و طي آن بيش از صدها نفر شهيد و مجروح شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.