آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2607بازدید

ايران از منتخب گاليسيا شكست خورد

با شروع نيمه‌ دوم گاليسيا با تركيبي جديد وارد ميدان شد و توانست در همان ابتداي نيمه‌ دوم دو گل ديگر را نيز وارد دروازه‌ ايران كند كه گل آخر از روي نقطه‌ پنالتي به ثمر رسيد.

تيم ملي فوتبال ايران در ديداري دوستانه برابر تيم منتخب گاليسيا شكست خورد.

به گزارش ايسنا، در اين ديدار كه شب گذشته در ورزشگاه ريازو شهر لاكرونيا برگزار شد، تيم ملي فوتبال ايران با نتيجه‌ سه بر دو برابر حريف اسپانيايي شكست خورد.

در نيمه‌ نخست دو تيم به تساوي يك بر يك دست يافتند. ابتدا در دقيقه‌ 16 گاليسيا از ايران پيش افتاد اما، در دقيقه‌ 38 آرش برهاني كار را به تساوي كشاند.

با شروع نيمه‌ دوم گاليسيا با تركيبي جديد وارد ميدان شد و توانست در همان ابتداي نيمه‌ دوم دو گل ديگر را نيز وارد دروازه‌ ايران كند كه گل آخر از روي نقطه‌ پنالتي به ثمر رسيد.

بازيكنان تيم ملي براي رسيدن به نتيجه‌ تساوي در دقايق باقي‌مانده ناتوان نشان دادند اما، در 15 دقيقه‌ پاياني و با حضور بازيكناني همچون ميثم بائو و كيانوش رحمتي و سيدجلال رافخايي بر قدرت تهاجمي ايران افزوده شد تا اينكه در دقيقه‌ 82 محمدرضا خلعتبري گل دوم ايران را به ثمر رساند.

در تركيب منتخب گاليسيا ويكتور لوپز دروازه‌بان سرشناس تيم ويارئال حضور داشت، همچنين چهره‌ها‌ي سرشناس ديگري در تركيب تيم اسپانيايي حضور داشتند. حدود هشت هزار نفر هم براي تماشاي اين بازي به ورزشگاه ريازو آمده بودند.

تيم ملي فوتبال ايران پس از انجام اين ديدار دوستانه امشب ساعت 24 به تهران بازخواهد گشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۰۸ ۱۳:۵۶

به هر حال باید به سر مربی و کادر فنی و بازیکنان تیم خسته نباشید گفت. انصاف داشته باشید.تعدادی از تیم های باشگاهی اسپانیا از تیم های تراز اول دنیا هستند. این قضاوت های تقلیدی و منفی بافی ها را بهتر است کنار بگذاریم.

ناشناس۱۳۸۷/۱۰/۰۸ ۱۱:۱۳

این که یک تیم محلی اسپانیا بود . تصور کنید اگر در مقابل تیم ملی آن کشور بازی میکردیم چه میشد ؟!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.