آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

مایلی‌کهن جریمه و محروم شد

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای خود را در خصوص تیم‌های مختلف صادر کرد.

به گزارش سایت فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم سپاهان اصفهان و گهر دورود در تاریخ 91/12/14 در لرستان برگزار شد که مدیر تیم گهر در جلسه هماهنگی حاضر نشده و مسئولین هیات فوتبال شهرستان دورود با عوامل اجرایی مسابقه همکاری نکرده‌اند. ضمن اینکه در دقیقه 60 محمد مایلی‌کهن-سرمربی تیم گهر دورود به مسئولین و داوران فحاشی و اهانت کرده و در پایان بازی نیز از سوی تماشاگران تخلفاتی صورت گرفت. کمیته انضباطی به مسئولان سازمان لیگ یادآور می‌شود که با انجام تمهیدات لازم در جهت سلامت برگزاری مسابقات اقدام کنند و از طریق مکاتبه با هیات استان و شهرستان دورود شرایط مطلوب برای برگزاری مسابقه را ایجاد کنند.

همچنین به دلیل تخلف تماشاگران تیم گهر، این باشگاه به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد و کمیته انضباطی به باشگاه گهر درباره کنترل تماشاگرانش به منظور جلوگیری از هر گونه تخلف، تذکر داد.

محمد مایلی کهن -سرمربی تیم گهر دورود به مدت یک جلسه از همراهی تیم مربوطه محروم و به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

رای صادره به استناد ماده 15 آیین نامه انضباطی قطعی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.