آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۲۵

فيلمبرداری پنهانی از طريق كانال كولر همسايه

جوان 20 ساله اي كه با نصب دوربين در كانال كولر خانه همسايه فيلم هاي سياه را در اينترنت انتشار داده بود در مشهد دستگير شد.
    
به گزارش ایران، رئيس پليس فتاي خراسان رضوي گفت: زوج جواني با مراجعه به پليس فتا و تنظيم شكايتي اعلام داشتند مردي تصاوير محرمانه زندگي شان را در اينترنت منتشر و مطالب دروغين را عليه آنان انتشار داده است. سرهنگ سيدمحسن عرفاني افزود: در پي اعلام اين شكايت با توجه به حساسيت و اهميت موضوع، تيم هاي ورزيده پليس فتا با دستور مقام پليس، تحقيقات وسيعي را آغاز و با انجام گشتزني هاي اينترنتي و اقدامات وسيع اطلاعاتي، مجرم را دستگير كردند.
    
اين جوان 20 ساله كه در برابر شواهد و ادله موجود راهي جز بيان حقيقت نمي ديد به ارتكاب جرم خود اعتراف كرد و گفت قصدش از اين كار تفرقه و جدايي بين زن و شوهر جوان بوده است. تحقيقات از اين مرد ادامه دارد.
    
اين جوان به شوك گفت: با اين زوج جوان همسايه هستم. چندي پيش به بهانه بازديد فني ساختمان وارد خانه آن ها شدم و با سوءاستفاده از اعتمادي كه نسبت به من داشتند در فرصتي مناسب، يك دوربين تصويربرداري وب كم كوچك در كانال كولر خانه آن ها نصب كردم و به تصاوير خصوصي از زندگي آن ها دست يافتم. من با انتشار اين تصاوير در اينترنت قصد داشتم بين اين زوج جوان تفرقه و جدايي ايجاد كنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۲۰ ۲۳:۲۳

واردحریم خصوصی دیگران شدن قطعا"بالاترین مجازات را می طلبد از حقوق دانهای عزیزومتخصص درخواست میکنم اظهارنظربفرمایند.
من نظر خود رامیگویم وقضات محترم تصمیم عادلانه خواهند گرفت .فعلا قانون مجازات اعدام اشد مجازات درکشورمان میباشدمن حقوق نمیدانم بنظرم اشد مجازات برای اینگونه عملکردها ضرورت دارد.ولی ممکن است اشتباه کنم ومتخصصین امر نظر دیگری داشته باشند.ولی خواهش میکنم وکلاوحقوقدانها اعلام نظرکنند با استناد به قوانین موجود.

صافی۱۳۹۲/۰۲/۱۹ ۰۸:۳۷

حالا هر کی بوده یه غلطی کرده ،چوبش رو هم میخوره،شما زیاد نگران نباشید.

بانو۱۳۹۲/۰۲/۲۰ ۲۲:۲۶

بره خودت هم همچین چیزی پیش می اومد همینو میگفتی واقعا؟؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۹ ۰۳:۵۱

فرهنگ چیز خوبیه

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۹ ۰۳:۴۲

شرم آوره

ایرج۱۳۹۲/۰۲/۱۹ ۰۲:۵۹

بر میگرده به ذات ادم ونداشتن اعتقاد به ارزشهای انسانی والهی

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۹ ۰۰:۳۸

چقد عقده ای بدبخت زیاد شده

سارا از اهواز۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۱۳:۲۲

واقعا خجالت آوره

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۱۰:۱۳

خجالت بكش

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۰۸:۵۶

فرهنگ سازی راه اصلی است. فرهنگ سازی را باید از مدرسه شروع کرد نه در جامعه.
چرا در دوران تحصیل از دبستان تا دانشگاه درسی به اسم جامعه شناسی و خود شناسی تدریس نمی شود؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۹ ۰۶:۳۳

بابا نه که این همه تاریخ و جغرافی و ریاضی یادمون دادن الان همش یادمونه؟ باز میخوای یه درس جدید بیاد؟ خود شناسی و جامعه شناسی فایده نداره. این جوون مشکل روانی داره!!!

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۰۸:۳۴

ب نظر شما چرا؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۰۸:۰۳

""" تيم هاي ورزيده پليس فتا با دستور مقام پليس، تحقيقات وسيعي را آغاز و با انجام گشتزني هاي اينترنتي و اقدامات وسيع اطلاعاتي""" !!!!!!
اینهمه دبدبه و کبکبه نمی خواد. با بررسی جهت فیلمبرداری و بررسی فیلم از زوایای مختلف در عرض یکی دو دقیقه میشه فهمید دوربین کجای خوخه جاسازی شده ....

حسین۱۳۹۲/۰۲/۲۰ ۲۳:۳۲

انیشتین ، بالاخره میفهمیدند اخرین بار ها کی اومده و اطلاعات اون دوربین هم برمیداشتن

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۱۵:۲۰

دانشمند تر!اون پسره که نرفته بوده از کانال کولر بازدید فنی کنه!احتمالا به یه بهونه دیگه رفته خونشون بعد وب کم رو تو دریچه کولر جاسازی کرده بوده!

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۱۴:۴۶

دانشمند ، لازم نبود اینترنت رو بررسی کنن تا بفهمن کی فیلم گرفته ، همین که بدونن چه کسانی برای بررسی فنی دریچه کولر رو باز کردن کفایت میکنه کاراگاه...:)

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۱۴:۰۵

ببینم شما کارآگاه پوارو نیستی؟ تحقیقات برای این بوده که بفهمند کی فیلم را در اینترنت پخش کرده و از طریق این سرنخ عامل فیلمبرداری را پیدا کنند. وگرنه اینکه فیلم از کدام زاویه گرفته شده چه مشکلی را حل می کند؟ جالبتر از شما اونهایی هستند که به نظر شما مثبت داده اند.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۰۷:۵۴

همچو افرادی را باید در ملاء عام اعدام کرد تا درس عبرتی برای سایرین باشد.

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۹ ۰۸:۴۹

بله موافقم. همون جوری که اعدام سایر جرم ها مثل موادمخدر و سرقت مسلحانه و تجاوز رو از بین برده این جا هم موثره! سریعتر اعدام کنید

محمد۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۱۴:۱۶

اونهایی را که جلوی زن و بچه مردم اعدام کردند نتیجه ای جز افزایش خشونت در جامعه داشت؟ چرا فقط اعدام

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۰۷:۱۴

جامعه تا كجا سقوط كرده تا كي بايد كتمان سقوط ارزشها رو كرد چه عاقبتي در انتظار فرزندان بي گناه كمين كرده؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۷ ۱۵:۲۷

اگر در پشت درهای بسته خانه خود دیگر امنیت نباشد چه باید کرد؟

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۹ ۰۲:۴۰

درسته، از فردا قیمت پنکه بالا میره

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۸ ۱۵:۴۴

باید از پنکه استفاده کرد

ناشناس۱۳۹۲/۰۲/۱۷ ۱۲:۱۴

چقدر اخلاقیات در این کشور تنزل کرده!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.