آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

شریعتمداری فعلا کاندیدا می ماند

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم گفت: با هاشمی رفسنجانی صحبت‌هایی صورت گرفت و وی در حال حاضر لزومی ندید که افراد به نفع وی کنار بکشند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد شریعتمداری کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در حاشیه مراسم ختم مرتضایی‌فر (وزیر شعار) در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با هاشمی رفسنجانی صحبت‌هایی صورت گرفت و وی گفت با توجه به این که ضرورت وجود افکار و اندیشه‌های مختلف نیاز است و وی در حال حاضر لزومی ندید که دیگر افراد به نفع وی کنار بروند. البته من درخصوص اینکه آقای هاشمی به نفع آقای روحانی کنار برود اطلاعی ندارم.

وی همچنین در جواب به این سؤال که چه تضمینی وجود دارد که در انتخابات آتی هاشمی رفسنجانی به نتایج انتخابات تشکیک وارد نکند، گفت:‌ همه باید تابع قانون باشند و اگر تمامی افراد ملتزم به قانون باشند هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.