آخرین خبرعراقچی وارد عشق‌آباد شد
1بازدید

رئیس جدید اف.بی.آی تعیین شد

رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد معاون پیشین دادستان کل این کشور در زمان "جرج دبلیو. بوش" را به عنوان رئیس جدید پلیس فدرال معرفی کند.

به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا "جیمز کومی" معاون دادستان کل آمریکا در زمان بوش پسر را نامزد ریاست پلیس فدرال این کشور می کند. بر این اساس اوباما قصد دارد کارمند پیشین بوش را به عنوان رئیس جدید FBI معرفی کند.

این در حالی است که کومی به دلیل مخالفتش با امضای طرح قانونی شدن شکنجه در زمان بوش، در بین دمکراتها محبوبیت یافته است. این طرح پس از مخالفت های کومی و "رابرت مولر" رئیس کنونی اف بی آی مورد بازنگری رئیس جمهوری پیشین آمریکا قرار گرفت.

گفتنی است در صورت موافقت کنگره با پیشنهاد اوباما، رئیس کنونی پلیس فدرال آمریکا باید تا ماه سپتامبر جای خود را به کومی بدهد.  

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.