انتقاد رئیس اسكودا از كانديداها
رئيس اتحاديه سراسري كانونهاي وكلا از سكوت كانديداهاي رياست جمهوري در مورد عدم ارائه برنامه ها و ديدگاههاي خود در حوزه حقوقي و وكالت انتقاد كرد.
علي مندني پور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: قطعا مشكلات اقتصادي و سياست خارجي و موضوع هسته اي در اولويت هر رئيس جمهوري است ولي بايد كانديداها به تمامي حوزهها توجه و برنامه هاي خود را درباره آن ارائه كنند.
به عنوان مثال قوه قضائيه نهادي است كه درصد زيادي از شهروندان با آن سرو كار دارند و توجه به اين نهاد و برنامه هاي دولت براي كاهش جرم براي شهروندان قابل توجه است.
وي افزود: در حوزه وكالت هم بايد بگويم در همه جاي دنيا دولتها با تقويت نهادهاي حقوقي در پيشرفت كارهاي خود از كانونهاي وكلا كمك مي گيرند. همين كانونها و نهادهاي حقوقي در بسياري از مسائل خارجي كشور مي توانند بازوي توانمند دولتها باشند ولي متاسفانه در اين روزها برنامه و ديدگاهي از سوي 8 كانديداي رياست جمهوري ارائه نشده است.
رئيس اسكودا اظهار داشت: هميشه كانونهاي وكلا مظلوم بوده اند و انتظار داريم دولت جديد از توان این كانون در بسياري از برنامه هاي كشور استفاده كند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.