آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۰

اردوغان محبوبیت‌ خود در ترکیه را از دست داده است

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه روحیه جاه‌طلبانه اردوغان، پای ترکیه را در بحران سوریه باز کرد، گفت: اردوغان محبوبیت‌ خود را در ترکیه از دست داده است.

سید‌باقر حسینی بااشاره به اعتراضات مردم ترکیه به سیاست‌های دولت اردوغان، توضیح داد: واشنگتن با سوء استفاده از روحیه جاه‌طلبانه اردوغان، پای ترکیه را در بحران سوریه باز کرد و اردوغان نیز غافل از همه جا به شدت به تروریست‌های سوریه برای براندازی اسد کمک کرد.
نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس ، تصریح کرد: به واسطه دخالت‌های دولت ترکیه در سوریه که با هدف نیل به امپراتوری عثمانی انجام شد، اردوغان محبوبیت‌ خود را هم در کشور خود و هم در میان کشورهای جهان اسلام از دست داد و افکار عمومی مسلمانان نگاهی منفی به این دولت پیدا کردند.

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با اشاره به حمایت دولت‌های اروپایی و آمریکا از اعتراضات ضد دولتی در ترکیه، ادامه داد: وقتی اردوغان بیش از حد و حدود خود در معادلات منطقه وارد شد غرب نیز به طعمه افتاد تا در نخستین فرصت این دولت را دچار بحران سازد و اعتراضات مردمی ترکیه نیز بهانه‌ای برای این کار شد.

به گزارش مجلس نیوز (پایگاه خبری فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی)،عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، افزود: ناآرامی‌های ترکیه نشان داد که اردوغان از آمریکا رو دست خورده است چرا که اردوغان آمریکا و در کل غرب را حامی خود می‌دانست ولی حمایت غرب از معترضان نشان داد که آمریکا سودای بحرانی کردن همه کشورهای منطقه حتی متحدان خود را نیز در سر می‌پروراند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.