آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

کمیسیون فرهنگی با جنتی به جمع‌بندی نرسید

جلسه چندساعته علی جنتی، وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعضای کمیسیون فرهنگ به جمع‌بندی نرسید تا صبح یکشنبه نیز جلسه دیگری تشکیل شود.

سید علی طاهری، سخنگوی کمیسیون فرهنگی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: وزیر پیشنهادی فرهنگ در جلسه امروز رزومه‌ای از خود ارائه داد و برنامه‌هایش را به اختصار مطرح کرد، سوالاتی هم از سوی همکاران کمیسیون و همکاران خارج از کمیسیون که به مقوله فرهنگ علاقه‌مند بودند مطرح شد که به این سوالات پاسخ داده شد اما بحث طولانی شد و به جمع‌بندی نرسیدیم.

او ادامه داد: به همین دلیل جلسه دیگری صبح روز یکشنبه تشکیل خواهد شد تا جنتی دیدگاه‌های خود را تببین کند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی خاطرنشان کرد: بحث‌هایی که در جلسه امروز مطرح شد درباره مطبوعات، کتاب، سینما و سازمان فرهنگ و ارتباطات بود که به وزارت ارشاد مربوط می شود.

طاهری گفت: صحبت‌های کلی در این موارد مطرح شد اما چون هنوز برخی سوالات و دغدغه‌ها باقی مانده بود قرار شد جلسه دیگری تشکیل و به آن‌ها پاسخ داده شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.