آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

اوباما: جنگی محدود در سوریه خواهیم داشت

رئیس جمهور آمریکا امروز در سخنان رادیویی هفتگی خود اعلام کرد واشنگتن برای ممانعت از کاربرد سلاح شیمیایی نیاز به اقدام نظامی محدود علیه دولت سوریه دارد اما این جنگ پرهزینه و طولانی نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز؛  باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا امروز در سخنان رادیویی هفتگی خود اعلام کرد واشنگتن برای ممانعت از کاربرد سلاح شیمیایی  نیاز دارد حمله محدود به سوریه انجام دهد اما این جنگ پرهزینه و طولانی نخواهد بود.

اوباما افزود این اقدام(حمله به سوریه) عراق و یا افغانستان دیگری نخواهد بود.اوباما مدعی شد:« هر عملیاتی که صورت گیرد باید زمان و حجم آن محدود باشد و با هدف ممانعت دولت سوریه از استفاده دوباره از گاز شیمیایی باشد.»

به گزارش رویترز اوباما در حالی این سخنان را ابراز داشت که هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه تمایلی به دخالت در خاورمیانه ندارند. اوباما ادامه داد:« می‌دانم مردم آمریکا پس از یک دهه جنگ خسته شده اند، هر چند جنگ عراق پایان یافته و جنگ افغانستان نیز رو به پایان است. به همین خاطر نباید نیروهایمان را در جنگ دیگری وارد کنیم.»

وی افزود ما آمریکا هستیم و نمی‌توانیم نسبت به آنچه در سوریه اتفاق می‌افتد بی تفاوت باشیم.

پیام ضبط شده اوباما در حالی از رادیوهای این کشور منتشر شد که بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها اکثریت مردم آمریکا با دخالت دولت خود در سوریه مخالف هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.